Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Satellite Enthusiasts - How many Satelite Receivers do yous have?

as most other sat enthusiasts, seem to spend more time messing about ...

  1. #16
    mdt
    mdt is offline
    V.I.P. Member mdt's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    bolton, north-west. uk
    Posts
    2,923
    Thanks
    60
    Thanked 352 Times in 167 Posts
    Downloads
    101
    Uploads
    16

    Default

    as most other sat enthusiasts, seem to spend more time messing about rather than watching[/QUOTE]

    i thought i was the only one!!!
    Technomate F3/5,Famaval 1.1m Off-Set Dish,Stab 120, IBU ,55East to 45West

  2. #17
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    I have one satellite receiver but cant seem to get anything.

  3. #18
    Top Poster + the rock's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    dublin ireland
    Posts
    216
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    39
    Uploads
    0

    Default

    got into the sat seen just before ireland went nagra 3 started with box from lidi now have a real dm 800 spent good six seven messing around the sat scene is more trial and error and a learning curve than the cable scene

  4. #19
    Top Poster icaicm's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    In Here
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    0

    Default

    hello to all

    i have had motorised sat for over 8 years now. my setup is

    1.2mtr channel master dish with actuator (motorised)
    sky mini dish with quad LNB
    dm8000hd receiver
    dm7025ss receiver

    all connected with dual tuners and enjoying watching my sports with cs.

    ordered the vu+ duo just waiting for delivery.

    icaicm
    [/URL]

  5. #20
    mdt
    mdt is offline
    V.I.P. Member mdt's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    bolton, north-west. uk
    Posts
    2,923
    Thanks
    60
    Thanked 352 Times in 167 Posts
    Downloads
    101
    Uploads
    16

    Default

    Quote Originally Posted by remzy View Post
    I have one satellite receiver but cant seem to get anything.
    start a new thread and give as much information as possible. eg, dish size,motorised or fixed,receiver ,your location, which sat you are trying to receive then we can try to help you m8.
    welcome to dk!
    Technomate F3/5,Famaval 1.1m Off-Set Dish,Stab 120, IBU ,55East to 45West

  6. #21
    V.I.P. Member patkins's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Cuckooland Banana Republic
    Posts
    4,276
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    Hi Remzy and welcome to DK.

  7. #22
    Member theGh0st's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    62
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    23
    Uploads
    1

    Default

    Well I've had a few over the years starting with a D2Mac Decoder (****ogue), Nokia (Digital, Still got that one in the loft), Humax 5400z (Digital, Still got it), Humax 5300. Got a few more somewhere can't remember what they are though.

    Now I have a Dreambox 7000s, SpiderBox 9000HD and a Sly+ HD box.
    System:
    DM7000s | 120gb HDD | Gemini 4.7 | 1m - Multi |
    SpiderBox 9000 HD | SKY+ HD

    System Cable:
    None

    System Broadband:
    Virgin Media 50mb
    ---------------------
    | Help is at hand. |
    ---------------------

  8. #23
    Banned
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    125
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    33
    Uploads
    0

    Default

    4 dishes,4 receivers not including old d2mac days,bsb and old Amstrad srd 400 in loft.Think there a monterrey chapparall up there too.

  9. #24
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    I have a Humax Foxsat HD with a Diablo WiFi, a TM600, an Eagle, a TM1500, Fortec Star Innovative, Fortec Star Ultimate and a few others in the shed, 1.1M motorised dish and a Sky zone 1 both with quad LNB's and more cable going round the house than Virgin have in the street

  10. #25
    Top Poster
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    156
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    36
    Uploads
    0

    Default

    I got a TM1000d (very good tuner), Tm9101s (My favourite one), DM500s original, Manhattan Plaza ST 100 and DM800 clone (nothing but unreliable signals).

    My dish is a crappy beaten up 90cm Fortec Star on a Stab motor.

    The funny thing is I have so many channels but I dont even watch them, its all about the game. I just end up watching my subbed box .

    Some cable folk give me . They dont really understand the sat world. Some of the questions I get asked by friends that had 'cable' would make some sat enthusiasts fall to the floor laughing.
    Last edited by av2008; 8th April, 2010 at 11:00 AM.

  11. #26
    DK Veteran southpaw83's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    366
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Downloads
    137
    Uploads
    0

    Default

    could you hook one of these boxes up to a sky dish and pick up channels?

    Genuiely have no clue about the Sat scene

  12. #27
    mdt
    mdt is offline
    V.I.P. Member mdt's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    bolton, north-west. uk
    Posts
    2,923
    Thanks
    60
    Thanked 352 Times in 167 Posts
    Downloads
    101
    Uploads
    16

    Default

    could you hook one of which boxs up to a sky dish and get some channels?, any cheap fta satellite receiver when used with a sky "mini-dish" will get you about 300 free channels with about 100 of them being ok. the other 200 are just a waste of bandwidth!
    Technomate F3/5,Famaval 1.1m Off-Set Dish,Stab 120, IBU ,55East to 45West

  13. #28
    V.I.P. Member dctyper's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    2,594
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    69
    Uploads
    3

    Default

    my setup is in ma sig
    Wavefield Ds 55cm at 13E 19E and 28E receiving everything out there on 2 dm800hd

    previous life dm800hd and 500c on cable screw you nag3



 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •