Register
Page 56 of 197 FirstFirst ... 646515253545556575859606166106156 ... LastLast
Results 826 to 840 of 2946
Like Tree1006Likes

AJ's Sky UK Channel List **Discussion** Thread

hi new to this and running a Skybox F5 got it live ...

  1. #826
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    32
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    hi new to this and running a Skybox F5 got it live as of about an hour ago but now I need a channel list to sort everything out. Will this one be ok to use with Skybox and also is it worth upgrading firmware or leave as is? Sorry if this is very noob or in worng place but please help. Thanks in advance. G

  2. #827
    DK Veteran DeejayAJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    312
    Thanks
    87
    Thanked 1,759 Times in 128 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default


    Update : 27/1/13

    BBC One HD Sco
    Sky Showcase HD
    JML Living


    Attached Files Attached Files

  3. #828
    Newbie
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Thumbs up Sky F3 freq update?

    Hi

    Is anyone having problems with ESPN HD?

    Also how do i update the correct satelite freq for each channel automatically?.

    Thanks

  4. #829
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    is the dbs file same as a db file..i have a openbox f5 and need channel list thanks

  5. #830
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    i mean openbox X5 doh!

  6. #831
    Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    56
    Thanks
    21
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Can I use this sky list channel with Sky broadband??Any effect because am planning to get them scramble channels....

  7. #832
    Top Poster togznstyle's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    the moon
    Posts
    169
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Zizzo View Post
    Can I use this sky list channel with Sky broadband??Any effect because am planning to get them scramble channels....
    Well I have had this list for over 1 1/2 months and I have sly bb. Had no problem with it.

    Hope that helps.

    Togz
    Never eat yellow snow

    Don't forget to thank me

    TOGZ

  8. #833
    Shite Link King Shady's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    192.168.1.xxx
    Posts
    6,691
    Thanks
    48
    Thanked 120 Times in 60 Posts
    Downloads
    44
    Uploads
    11

    Default

    This list is nothing to do with cs so whatever bb you use is a moot point.

    Sent from my ZTE Blade 2 using Tapatalk 2
    Fave replies from various threads

    1: What the fff is all that about??? All that crap below your reply I mean, get a life mate
    2: no info on google abt the pace sv5 rang asda they have no idea what i was talking about,
    3: Your total contribution to this forum, bordering on trolling, seems to have been a collection of snipes, one liners & asterisked expletives






  9. #834
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    62
    Uploads
    1

    Default

    Will this work with the Skybox F3 ? And will I loose my CCcam if I updated to this

    Thanks

  10. #835
    PT elp VIP init elplicko's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    dufsfield notts
    Posts
    224
    Thanks
    36
    Thanked 36 Times in 27 Posts
    Downloads
    67
    Uploads
    0

    Default

    no ur cam info will be ok and it works on mine

  11. #836
    Newbie
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    is there a way of accessing the box office channels or are these permanently scrambled?

  12. #837
    Top Poster badboy1965's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    manchester
    Posts
    198
    Thanks
    53
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    it works fine on my f5

  13. #838
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    My box office channels are scrambled aswell.

  14. #839
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by DeejayAJ View Post
    Update : 27/1/13

    BBC One HD Sco
    Sky Showcase HD
    JML Living


    Can someone please tell me how to update to contain only Chnls from N Ireland please?

  15. #840
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    24
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    my box office scrambled as well

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •