Register
Results 1 to 5 of 5

Clone or genuine F5

Hi guys, is there an easy way to tell if your F5 ...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Cool Clone or genuine F5

    Hi guys, is there an easy way to tell if your F5 box is a clone? Does it make any difference? Will AJ channel list work in either? I am a newbie so any help appreciated. Thanks

  2. #2
    DK Veteran mahrkpat's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    494
    Thanks
    1
    Thanked 74 Times in 62 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    Doesn't make a difference the only thing you might get is a file mismatch error when trying to update firmware from official source and yes AJ's channel list should work with both clones and originals.

  3. The Following User Says Thank You to mahrkpat For This Useful Post:

    k87622 (30th April, 2013)

  4. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    appears i have a clone .. as unable to upgrade due to mismatch .. was sold as genuine so will be getting money back!!! grrrrr

  5. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    57
    Thanks
    13
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    13
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by pweibj67 View Post
    appears i have a clone .. as unable to upgrade due to mismatch .. was sold as genuine so will be getting money back!!! grrrrr
    Where did you buy yours from, so others can avoid (please don't provide a direct link)

  6. #5
    DK Veteran mahrkpat's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    494
    Thanks
    1
    Thanked 74 Times in 62 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    There are several factories manufacturing the skyboxes therefore you get a lot of variation in components used in making the hardware maybe even a slight difference in firmware as well.

    Try this site skybox.cc for official

    Try this site hddvbsw.com for the mismatch see if it fixes it.


 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •