Register
Results 1 to 9 of 9

skybox F3 after upgrade cccam gone.

HI i upgraded firmware from July on F3 from this website: after ...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default skybox F3 after upgrade cccam gone.

    HI

    i upgraded firmware from July on F3 from this website:


    after that still works but in network setting all cccam options are gone ? why ?

    before it was 3601hd_27_07_2012_0841 i got two boxes at the moment so i could reverse this upgrade.

    you need special firmware to keep this cccam settings ?

    thanks.
    Last edited by satsmo; 26th September, 2012 at 11:05 PM. Reason: removed link, read our rules please.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    15
    Uploads
    0

    Default

    You prob upgraded to the firmware that hides the ccam settings

    You can either go back to the firmware you were on or press 6666 on the remote when you in the menu to unhide the ccam options

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    I got two f3 boxes so i manage to reverse this upgrade.

    I spent last 2h to try setup ccam.cfg

    got all server port user pass all 100% right.

    setup few weeks ago F3 in 5minutes but now i got two new boxes and still showing offline. I got green tick active.

    Thanks for help.

  4. #4
    Mr. DK DJ
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    liverpool
    Posts
    6,745
    Thanks
    124
    Thanked 184 Times in 128 Posts
    Downloads
    96
    Uploads
    0

    Default

    try rebooting your box on a sly channel

  5. #5
    Admin Assistant satsmo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6,382
    Thanks
    88
    Thanked 187 Times in 109 Posts
    Downloads
    170
    Uploads
    100

    Default

    And what type of servers would these be?
    We’ve heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the complete works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know that is not true.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    what is sly channel ?

    satsmo: only i know its cccam type.

    need to stick to dm800se

    network local setting to DHCP , any chance to run network test on F3 ?
    Last edited by marsellus; 26th September, 2012 at 11:22 PM.

  7. #7
    Admin Assistant satsmo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6,382
    Thanks
    88
    Thanked 187 Times in 109 Posts
    Downloads
    170
    Uploads
    100

    Default

    Are you paying for this service?
    We’ve heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the complete works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know that is not true.

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    in life nothing is for free.

  9. #9
    Admin Assistant satsmo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    6,382
    Thanks
    88
    Thanked 187 Times in 109 Posts
    Downloads
    170
    Uploads
    100

    Default

    In DK payservers are not allowed, please read our rules. Look at the forum also, this will help you understand why cardsharing is dependent on the word "sharing".

    You need to talk to the person you are paying as they should supply your support also.


    Closed.
    We’ve heard that a million monkeys at a million keyboards could produce the complete works of Shakespeare; now, thanks to the Internet, we know that is not true.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •