Register
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 46

Skybox F3 and scrambled channel

Hi everybody I got an Skybox F3 as works well....but sometimes the ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default Skybox F3 and scrambled channel

    Hi everybody

    I got an Skybox F3 as works well....but sometimes the channel changes to " scrambled channel " and after 10 sec thats ok again........i've changed the firmware to the last one (2012.08.08) but stll have the problem. Thanks in advance for all help.

  2. #2
    DK Veteran nibblitz's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,307
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Either the network connection is a bit iffy (best to use wired rather than wifi) or more than likely the server you connect to is poor.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nibblitz View Post
    Either the network connection is a bit iffy (best to use wired rather than wifi) or more than likely the server you connect to is poor.
    Thanks Nibblitz for your quick replay, i use wired conection and i even use the same server for an original DM800 as haven't has this problem.

    cumps
    Camane00755
    Last edited by camane007; 1st September, 2012 at 05:56 PM.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    hi,
    on a similar note i get a 'freeze' or pixellation on the screen now and again where it lags for a second and then it goes back to normal. would this be router related too?

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    this also happens to me, when i trun box off and back on everything is then fine, got mine connected via net plugs.
    other than this everything is fine, its just now and again.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by wroenaldinho View Post
    this also happens to me, when i trun box off and back on everything is then fine, got mine connected via net plugs.
    other than this everything is fine, its just now and again.
    Hi, tell me please wich firmware do you use on your Skybox F3 ?
    Last edited by camane007; 5th September, 2012 at 12:17 AM.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    8/8/12

    one that came with the box
    very rarely does it though

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    would the strength of the satelite signa affect this? Im getting around 75%

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    whats the general consensus of homeplugs vs wifi dongle for stability?

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    hi i keep having the same problem anyone got a fix? could it be the lnb

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default Problem with Skybox F3

    Quote Originally Posted by impassivepig View Post
    hi i keep having the same problem anyone got a fix? could it be the lnb

    I still have the same problem too, i changed the firmware to the last one ( 08-08-2012) and tried also with another c-lines but the problem remains with " scrambled channel " and after 10 sec thats ok again ( my DM800 works well with the same c-lines ).

  12. #12
    Member digger99's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    91
    Thanks
    8
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default

    Have you tried the "scooby snack" firmware, I was having similar problems and was told about this firmware and it seems to have solved this issue.

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by digger99 View Post
    Have you tried the "scooby snack" firmware, I was having similar problems and was told about this firmware and it seems to have solved this issue.


    Hi again , where can we dowload the new firw from them ? " TDB_F3.Scooby_Snack.abs " ?

  14. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    the simple answer to all your glitching queries is the box isn't getting the key information quick enough this can be caused by many factors isp problems, weather conditions equipment, cabling, dish condition etc how you connect wifi ethernet, your server., firmware. one all or a combination of these can cause problems as best you can eliminate them one at a time to get fix thats right for you remember it might be a server issue for you and an isp for someone else and so on

  15. #15
    DK Veteran joe516's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    manchester
    Posts
    457
    Thanks
    57
    Thanked 95 Times in 46 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jd1888 View Post
    would the strength of the satelite signa affect this? Im getting around 75%
    75% is ok m8
    information given is to be used for educational purposes only

    IF YOU THINK A POST HAS BEEN USEFUL USE THE THANKS BUTTON

 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •