Register
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 71
Like Tree1Likes

Nabilosat Enigma1 DarkStar II - DM500

Nabilosat Enigma1 DarkStar II - DM500 What is new in this DarkStar ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    8
    Uploads
    3

    Default Nabilosat Enigma1 DarkStar II - DM500

    Nabilosat Enigma1 DarkStar II - DM500




    What is new in this DarkStar II DM500 ?

    Updated CVS: 30 August 2008
    The image has been completely recoded based on the latest CVS
    Updated Skin by porto
    New DarkStar II skin customized by porto
    Enigma 1 Integrated 8 Days Sky IT EPG
    Download 8 days Sky IT EPG, and have it integrated to Enigma1
    EPG Event Search
    Select a single channel EPG, press 0, enter a keyword and search for your preferred events
    EPG Channels Selection
    Customize the list of EPG channels to download. We reccomend to restart Enigma upon completing the selection
    EPG Channels Update List
    Update the EPG channels list when there are changes
    Standby after reboot
    Your DM will automatically standby after an accidental reboot, such as after a powercut
    Scheduled Reboot
    Schedule an automatic daily reboot




    Main Function Keys
    Button 1xOK = Light Info OSD
    Button 2xOK = Extra Info OSD
    Button Blue = Nabilo Blue Panel
    Button 2xBlue = Nabilo Extra Settings
    Button Yellow = Nabilo Yellow Panel - Plugins List
    Button 2xYellow = Nabilo Yellow Panel - Addons Manager
    Button Red = Current Channel EPG
    Button 2xRed = Select Channel EPG or MultiEPG

    Features
    Addons
    Dedicated Addons Server
    Download and install additional packages from Nabilosat server

    Infobar/OSD
    Enigma1 ****ogic Clock
    Channel Orbital Position
    Advanced Tuner Info: Sr Freq Pol Fec
    Signal SNR, AGC, BER
    Infobar Picons
    Advanced EMU information



    Nabilo Panels features

    1) Blue Panel
    Extra Settings

    Inadyn
    Nabilo EPG Settings
    Nabilo OSD Preferences
    Nabilo Scheduler
    ----------------------
    Mount Points
    System Info
    Dreambox
    Mount Points Info
    Process Info
    Memory Info
    ----------------------
    Enigma Setup
    Bitstream
    Save
    Select/Start/Restart EMU

    2) Yellow Panel
    Forums
    Shoutbox
    Addons
    Scripts

    Addons Download Manager
    Manual Install Panel
    Addons Uninstall Panel
    Images Uninstall Panel
    ----------------------
    Nabilosat Statistics

    Many thanks to the Beta Testers Team
    Black33, ^^Corrado^^, ^^Maximo II^^, greg, Matrix10, Porto, ^)0(^Nabilo^)0(^, Army, Piefav, Franzjuve, Willow, fbrassin, Neri73, frimmino, astemio, DeepDiver, lorenzo64, robyhummy.


    Credits
    Sky IT Epg fully integrated to Enigma 1 by the great MaxZ4.
    Many Thanks to lukkino (VDR-Italia) for opentv source code.


    P.S. Soon another one version of image will be released for VPN users



    Updated CVS






    Updated Skin by porto










    Enigma1 Integrated Sky IT EPG

    EPG Channels Select & Update

    8 DAYS Sky IT EPG

    EPG Event Search: press 0 on single channel EPG

    Enter an event keyword


    Press OK or the Green button


    Keywords will be saved to speed up next search



    Nabilo Scheduler






    http://www.digital-kaos.co.uk/forums...-ii-dm500-320/
    Last edited by ^^MaXiMo II^^; 2nd September, 2008 at 09:00 PM.
    ariu01 likes this.
    ::::>>Nabilosat<<::::
    BlackHole project

  2. The Following User Says Thank You to ^^MaXiMo II^^ For This Useful Post:

    pilotos (4th November, 2013)

  3. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default compatible with 500+

    has anyone tried this image with the Dreambox 500 plus? Just to make sure it`s compatible before trying..

    thanks

  4. #3
    V.I.P. Member satman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Never Never Land
    Posts
    742
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    16
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ru4real View Post
    has anyone tried this image with the Dreambox 500 plus? Just to make sure it`s compatible before trying..

    thanks

    dm500plus uses openembedded images do they not?.. i.e .nfi images,
    thats standard dm500 image by looks of it mate
    boom!

  5. #4
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    19
    Uploads
    0

    Default

    hi
    i want to download the nabilo darkstar 2 for dm 500
    is good?

  6. #5
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default Wanna try it

    is it good? Any comments from who've tried?

  7. #6
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    N.Ireland
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    7
    Uploads
    0

    Default

    Looks good but had problems with Astra 28.2 did'nt do a full scan only found some channels also came up as Astra 28.4 small bug i think. I'll wait for an update good luck.

  8. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    8
    Uploads
    3

    Default

    In satellite list delete all the satellite that you dont use and add astra 28 then try to do a search.
    This is not an immage bug but cvs
    ::::>>Nabilosat<<::::
    BlackHole project

  9. #8
    Admin Assistant aftermath's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,126
    Thanks
    46
    Thanked 124 Times in 69 Posts
    Downloads
    72
    Uploads
    9

    Default

    I put this on my DM600c.

    First impression was , very nice image, i love the clock.

    a couple of probs though i found.

    on cable, in the info bar , you dont get the now and next programmes whats on.

    also the back up facility dont work. I installed the Mr Dude plugin for this , but its not recognised as a Nabilo file, so wont Backup.

    Also you will need your cables.xml as the one that came with the image i got on isnt for the UK.

    I hope they work on these few points as it is a very nice image.
    Last edited by aftermath; 29th September, 2008 at 03:36 PM.

  10. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    8
    Uploads
    3

    Default

    Hi mate
    unfortunatly our images are all tested on "S" boxes i will report your problems hoping that someone as a cable box to sort those out.
    thanks for your feedback
    ciao
    ::::>>Nabilosat<<::::
    BlackHole project

  11. #10
    Newbie
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    i have tried this one ...

    I am not pro about Dreamboxes ( at least now ) , but its really good one and its working faster on switching channels.

  12. #11
    V.I.P. Member Curious123's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,610
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Downloads
    55
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mrman View Post
    Looks good but had problems with Astra 28.2 did'nt do a full scan only found some channels also came up as Astra 28.4 small bug i think. I'll wait for an update good luck.
    I have ot the same problem with 28.2 and 1.0W Thor, The reason for this is that there are two satellite .xml file one in the image and one in var/etc. In the image the satellite.xml has the 28.2E as 28.4E so it doesn't recognise the channels. On 1.0W the image has the satellite as 0.9 so the channels don't work as they are set for 1.W. So unless Captain Picard redoes his channels to 28.4E and 0.9 we are a little stuffed. The really weird part is I have the DM500S configured with Nabilo v8 and the Captains settings and it works perfectly.I tried the same on Dm600 but no luck.

  13. #12
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Curious123 View Post
    I have ot the same problem with 28.2 and 1.0W Thor, The reason for this is that there are two satellite .xml file one in the image and one in var/etc. In the image the satellite.xml has the 28.2E as 28.4E so it doesn't recognise the channels. On 1.0W the image has the satellite as 0.9 so the channels don't work as they are set for 1.W. So unless Captain Picard redoes his channels to 28.4E and 0.9 we are a little stuffed. The really weird part is I have the DM500S configured with Nabilo v8 and the Captains settings and it works perfectly.I tried the same on Dm600 but no luck.
    Hello, here same problem...do we know when to expect a corrected image?

    also, how should I flash this image? I mean, should I erase the current one in my DM500s and flash this one after? or over the current one?

    Will the port 12000 be still opened after the flash? or is there a trick?

    thanks
    vblanche

  14. #13
    V.I.P. Member Curious123's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,610
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Downloads
    55
    Uploads
    0

    Default

    You could try adding the sat manually as it worked for me. Posted by digidude on another forum

    AFTER downloading the captain channel list

    press menu
    setup
    sat config
    highlight 0.8W and press the red button to erase it
    press the yellow button, a new box will appear at the bottom with a random satellite in it
    press ok
    scroll down to 1.0W
    press ok
    press green to save
    press exit
    go down to auto transponder scan
    press ok
    now in the list you should have 1.0W, highlight it and press ok
    wait for a transponder lock
    press green to scan

    sorted

  15. #14
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Hi, thanks for your reply.

    I'm not in UK but the netherlands...I need to find the equivalent of 0.8W...

    I think people here are using siruis 3/5E.

    Also, is your method using usals or the GOTO feature?

    thanks
    vblanche

  16. #15
    V.I.P. Member Curious123's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,610
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Downloads
    55
    Uploads
    0

    Default

    I am using usals where it goes automatically to the satellite.

 

 
Page 1 of 5 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •