Register
Results 1 to 7 of 7

How to you install a Cam / Emu...?

I am trying to install evo 2.14 into gemini 4.60 on 600T. ...

  1. #1
    Member Ginkman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    96
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    0

    Default How do you install a Cam / Emu...?

    I am trying to install evo 2.14 into gemini 4.60 on 600T.

    I have evocamd214.tar.gz & evocamd-config_2.14.tar.gz
    I have put both into tmp and used mabual install to install them, it says they have installed, but evo214 does not show up in the softcam selection. I must be missing something.

    I have tried them as .bz2 & .gz files, they install as .bz2, but not as .gz. even though dowloads from the gemi ni server are tar.gz files. evo214 is not available from the downloads menu on gemini.

    I have mgcamd 1.31 working on the image and would like to get evo214 working also. I would also like to know and understand how to ftp and install emus/cams...
    Last edited by Ginkman; 18th January, 2009 at 04:54 PM.

    I've got two DM600PVR doorstops...

  2. #2
    Administrator Devilfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    /cdk
    Posts
    9,973
    Thanks
    51
    Thanked 308 Times in 95 Posts
    Downloads
    278
    Uploads
    112

    Default

    Here is the files for evocamd_2.14 from the Gemini website.

    Do a manual install with this.
    Attached Files Attached Files
    Get Digital Kaos on your Apple or Android device with Tapatalk

  3. #3
    Moderator westkill's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3,140
    Thanks
    7
    Thanked 18 Times in 12 Posts
    Downloads
    136
    Uploads
    75

    Default

    try this
    delete the other evocamds via addons manager
    ftp this one to temp and manualy intsall
    Attached Files Attached Files
    dm800-s=1.1 m triax motorised dish=titanium twin lnb

    DIGITAL KAOS BEST SITE ON THE NET

    please use the thanks button if someone has helped

  4. #4
    Member Ginkman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    96
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    0

    Default

    cheers guys, will try these and let you know.

    I've got two DM600PVR doorstops...

  5. #5
    Member Ginkman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    96
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    0

    Default

    thanks guys, these worjed a treat, so what was I missing I wonder. Can someone explain please the difference between a cam and a cam config, in a download menu for example you will see both, are both needed together or just one, which one . . .

    cheers...

    I've got two DM600PVR doorstops...

  6. #6
    DK Veteran Sirus's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    342
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    0

    Default

    Incase you have set your config file up to control your cam in a certian way..

    Then you can update to a newer version of that cam without having to set a specific config again.. it'll just update that cam version and keep your orignal cams config

    Mostly used for cardsharing when you have your config file loaded with lots of your own info and want to update the cam version without erasing the current config
    Last edited by Sirus; 18th January, 2009 at 09:23 PM.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default how to install camd3 on dm500

    I try to install camd3 on dm500 after that box stops working!
    if any has a suggestion it will be helpful

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •