Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Tutorial on how to enter keys.

Providing you have the dk image you press the blue button then ...

  1. #1
    V.I.P. Member cgscott's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    cmd
    Posts
    3,700
    Thanks
    7
    Thanked 27 Times in 25 Posts
    Downloads
    152
    Uploads
    11

    Default Tutorial on how to enter keys.

    Providing you have the dk image you press the blue button then select tubox commander.

    Then scroll down and select var then keys then keylist.txt.

    This is where the keys go.

    You will notice depending on your provider 2 lines that start with 5a or 54

    5a is telewest and 54 ntl.

    Now the codes you get with keymater have to be manually input through tux.

    so select edit the only put the numbers in the appropriate place.

    For example. 5401 00 then code
    5401 01 then code

    Save and exit pull the plug on your dreambox the it should be fine.

    I couldnt put this more simple.

    PS. If your using the DW image its the yellow button to enter tux commander.

    Please read through and try.

    Any other boxes with tux has the same principle.

  2. #2
    DK Veteran harry1986's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Walsall
    Posts
    1,052
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    200
    Uploads
    0

    Default

    weldone cgscott excellent infomation explained about in putting keys for everyone
    HARRY
    Digital Kaos the Best Forum Ever

  3. #3
    DK Veteran
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    315
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Downloads
    109
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cgscott View Post
    Providing you have the dk image you press the blue button then select tubox commander.

    Then scroll down and select var then keys then keylist.txt.

    This is where the keys go.

    You will notice depending on your provider 2 lines that start with 5a or 54

    5a is telewest and 54 ntl.

    Now the codes you get with keymater have to be manually input through tux.

    so select edit the only put the numbers in the appropriate place.

    For example. 5401 00 then code
    5401 01 then code

    Save and exit pull the plug on your dreambox the it should be fine.

    I couldnt put this more simple.

    PS. If your using the DW image its the yellow button to enter tux commander.

    Please read through and try.

    Any other boxes with tux has the same principle.
    hi m8 i scroll down and select var then keys then keylist.txt then i cant edit keys any more help plz its dk.1
    Last edited by mo.p; 28th November, 2008 at 03:44 PM.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default help my keys dissapeared!!

    i followed your guide..cool..rebooted.. all ok then checked the keys again and they had all dissapeared!!! what has happened and how can i input the keys again cos i press 4 and nothing happens????? please help!! im crushed after thinking id sussed it out :[ btw i tried to turn off autoupdate but theres nothing in this field either???

  5. #5
    V.I.P. Member cgscott's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    cmd
    Posts
    3,700
    Thanks
    7
    Thanked 27 Times in 25 Posts
    Downloads
    152
    Uploads
    11

    Default

    Go down the ftp route.

    exact same process except it through a ftp program.

    I use dcc which can be found here.

    Digital Kaos - Downloads - Dreambox Forever

    Everything you need to make your box better

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    71
    Uploads
    0

    Default

    Hi everyone,
    Any help for those with DM7025. I have got a sc tuners and the cable chls are gone. got the KeyMaster and Dreambox Forever with LT or Newnigma image. Where do I start?

    Thanx;;

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    71
    Uploads
    0

    Default

    Hi,
    I have managed to find the key manager on the Newnigma image and can see 5401 00 and 5401 01, but the keymaster has many key codes for different area, which is the uk ntl? Please;;

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    7
    Uploads
    0

    Default

    I was wondering the same. std virginn media is not on list, anyone know them for Laky Pro

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    virgin media used to be known as telewest (TW) so use them codes it

  10. #10
    V.I.P. Member Jaffa's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norn Iron
    Posts
    1,706
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    20

    Default

    Quote Originally Posted by kwasiarsenal View Post
    Hi,
    I have managed to find the key manager on the Newnigma image and can see 5401 00 and 5401 01, but the keymaster has many key codes for different area, which is the uk ntl? Please;;
    Pure keys is standard NTL/VM

    There are loads of different areas, if you post what area it may be possible to say for sure which one syou need

  11. #11
    Senior Member Ballistic's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    257
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    13
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kwasiarsenal View Post
    Hi,
    I have managed to find the key manager on the Newnigma image and can see 5401 00 and 5401 01, but the keymaster has many key codes for different area, which is the uk ntl? Please;;
    Well i would try them all, starting withe Pure

    B
    "Racing is life... everything before and after is just waiting." Steve McQueen as Michael Delaney in 'Le Mans'


  12. #12
    DK Veteran clit-eastwood's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    378
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    7
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by sman112 View Post
    virgin media used to be known as telewest (TW) so use them codes it
    depends what area...if you are in an ex ntl area tw keys wont work....use pure keys for ntl

  13. #13
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    ive managed to get the box connected to my lappy through the router and ftp but there are so many options im totally lost on how to get access to the key.txt any help would save the dog fm a good kickin heh p.s. it says bootmanager not found??? is that important?

  14. #14
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    no..its cool...i found it :] x ure fingers all hehe

  15. #15
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    omg it keeps changing the new key i put in wen i reboot goddamnit i gotta turn autoupdate off now :[

    as i thought it was set to 01 man im learnin a lot tonite...:]#

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •