Register
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

DBox's have gone down but you can get some channels if you do a full scan.

Hello, put box on today and channels started freezing, thought it was ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    36
    Uploads
    0

    Default DBox's have gone down but you can get some channels if you do a full scan.

    Hello, put box on today and channels started freezing, thought it was my connection but no the boxes had gone off. It is possible though to get many channels back up if you do a full channel scan not fast based on area. Takes ages though.

    Hope this may help some.

    Hope a fix comes soon. I love this site!

  2. #2
    V.I.P. Member smirnoff_rules's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    birmingham
    Posts
    8,425
    Thanks
    17
    Thanked 219 Times in 134 Posts
    Downloads
    235
    Uploads
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Studulike View Post
    Hello, put box on today and channels started freezing, thought it was my connection but no the boxes had gone off. It is possible though to get many channels back up if you do a full channel scan not fast based on area. Takes ages though.

    Hope this may help some.

    Hope a fix comes soon. I love this site!
    wot channels have u got back .. just the free ones ?
    any information provided is for educational/experimental purposes only.

  3. #3
    V.I.P. Member cgscott's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    cmd
    Posts
    3,707
    Thanks
    10
    Thanked 31 Times in 27 Posts
    Downloads
    154
    Uploads
    11

    Default

    Will be. The channels are down and until we get a fix allm we can do is sit and wait.

    It will come soon though.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    36
    Uploads
    0

    Default

    No not good news, FTA channels come back for couple of mins. then all go off again. Lost everything now and scanning not working.

    Sorry for the crap post.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    34
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    75
    Uploads
    0

    Default

    Oh well, here we go again

  6. #6
    Member dave2014's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    70
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    88
    Uploads
    0

    Default

    The basic freeview channels that are normally supplied are working fine.

  7. #7
    Junior Member widdsy's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    up a tree
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Studulike View Post
    Hello, put box on today and channels started freezing, thought it was my connection but no the boxes had gone off. It is possible though to get many channels back up if you do a full channel scan not fast based on area. Takes ages though.

    Hope this may help some.

    Hope a fix comes soon. I love this site!
    put mine on this morning it was off done a quick scan of channels in my area and its fine

  8. #8
    DK Veteran
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    316
    Thanks
    22
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Downloads
    110
    Uploads
    0

    Angry

    Quote Originally Posted by widdsy View Post
    put mine on this morning it was off done a quick scan of channels in my area and its fine
    hi m8 what Image are u uesing plz

  9. #9
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    48
    Uploads
    0

    Default

    all back then? after scan? did you have to reset my location?
    technomate 5400ci+ fortec star 90cm dish and motor
    darkman patch
    dreambox 500c dk1.1
    dreambox7020s img tbc
    dbox2 sagem 2x
    commando 8.2




  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    43
    Uploads
    0

    Default dbox down enter keys manually mine working

    you have to enter the keys manually the dbox is getting a couple of the letters wrong in the keys just input the key with file manager and all working now

  11. #11
    Junior Member kegsie's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    199
    Uploads
    1

    Default

    where do i put the keys

  12. #12
    Top Poster +
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Planet Earth
    Posts
    218
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    Downloads
    29
    Uploads
    0

    Default

    Here also, lost all Sly and V*gin channels. Only FTA ones..BBC etc

    Tried full scan which says successful but still cannot view them, only fta.

    Any help? I'm in the South West (Bath area)

  13. #13
    Top Poster
    Join Date
    May 2008
    Posts
    122
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    Is it me or do those keys look a good bit longer than last time?

  14. #14
    Member corkyvw's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    64
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    47
    Uploads
    0

    Default

    they work no problem im up and runnin again

  15. #15
    Member breadman's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    in a house
    Posts
    87
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    55
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by corkyvw View Post
    they work no problem im up and runnin again
    Where did you get the keys from mate?

    Thanks for any help

    Hi corkyvw (greenthunder from the other forum Scotty.)

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •