Register
Results 1 to 11 of 11

Full keylist text

Hi I have my brothers box which he has delated all key ...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    0

    Default Full keylist text

    Hi I have my brothers box which he has delated all key information where can you find the full atring to type back in I have the keys just the text in front and behind I need
    Thanks Keith

  2. #2
    V.I.P. Member Jaffa's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norn Iron
    Posts
    1,706
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    20

    Default

    Quote Originally Posted by gibbdun View Post
    Hi I have my brothers box which he has delated all key information where can you find the full atring to type back in I have the keys just the text in front and behind I need
    Thanks Keith
    If the keylist is deleted then restart and then put it on something like sky sports 1 and leave it on it about 10-15 minutes and it will create a new set for you. It may take less than 2 minutes but you can just check in tuxbox every so often to see if they have been created.
    Last edited by Jaffa; 9th December, 2008 at 05:04 PM.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    0

    Default

    I have had it on for 30 mins now but still no success any ideas?
    Thanks Keith

  4. #4
    V.I.P. Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,174
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Downloads
    75
    Uploads
    4

    Default

    Quote Originally Posted by gibbdun View Post
    I have had it on for 30 mins now but still no success any ideas?
    Thanks Keith
    using evocamd? and leaving on a subbed channel like sly sports 1?

  5. #5
    V.I.P. Member Jaffa's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norn Iron
    Posts
    1,706
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    20

    Default

    You may also have to check that you have you set AU as auto.

    go to tuxbox commander
    highlight camd_cfg and press 4

    check that the part below has {02}

    # AU
    # 00 is ignored (default)
    # 01 enable AU
    # 02 AU Auto
    A: { 02 }

    go back and press red to save when prompted.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MetMan View Post
    using evocamd? and leaving on a subbed channel like sly sports 1?
    I have just got it swithed on and on sky sports one how do you get evocamb?

  7. #7
    V.I.P. Member Jaffa's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norn Iron
    Posts
    1,706
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    20

    Default

    Quote Originally Posted by gibbdun View Post
    I have just got it swithed on and on sky sports one how do you get evocamb?
    All depends what image you are using as the menus are different on some.

    Try pressing the blue button and see if there is a softcamd menu, then go into it and highlight evocamd and press enter.

    If its set to mgcamd then the keys will be in softcam.key in tuxbox commander

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Jaffa View Post
    All depends what image you are using as the menus are different on some.

    Try pressing the blue button and see if there is a softcamd menu, then go into it and highlight evocamd and press enter.

    If its set to mgcamd then the keys will be in softcam.key in tuxbox commander
    Hi it is Blade Quad image the softcam.key folder is empty

  9. #9
    DK Veteran Salami's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    567
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Downloads
    160
    Uploads
    3

    Default

    Quote Originally Posted by gibbdun View Post
    Hi it is Blade Quad image the softcam.key folder is empty
    Do you have a dbox your self?
    If you like my post pleas click on the little button to say thank you.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    35
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Salami View Post
    Do you have a dbox your self?
    No i have a starview 4

  11. #11
    DK Veteran Salami's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    567
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Downloads
    160
    Uploads
    3

    Default

    Quote Originally Posted by gibbdun View Post
    No i have a starview 4
    I was going to say copy them from your box to your Bro but you have a starview I am not sure if is the same.

    Try this mate see if is gone to work for you:

    RapidShare: Easy Filehosting
    If you like my post pleas click on the little button to say thank you.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •