Register
Results 1 to 11 of 11

Image not working : SS-Enigma V4.0 Dbox2 Image

I flashed my box with, : SS-Enigma V4.0 Dbox2 Image I got ...

  1. #1
    DK Veteran
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    316
    Thanks
    22
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Downloads
    110
    Uploads
    0

    Default Image not working : SS-Enigma V4.0 Dbox2 Image

    I flashed my box with, : SS-Enigma V4.0 Dbox2 Image

    I got the FTA channels but all other channels did not work,

    I put the keys and scce folders in the /var folder then chmodd to 755

    waited around 15 mins for the channels to load but still no luck.

    Anyone having this problem? is there a fix for this?

    By the way i used mage flashing assistant 3

    Thanks.

  2. #2
    Top Poster
    Join Date
    May 2008
    Posts
    185
    Thanks
    7
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Downloads
    134
    Uploads
    5

    Default

    hi
    read the thread

    SS-Enigma 4 Missing Files in the dbox section
    what you need is in the thread worked for me
    hope this may help

  3. #3
    Top Poster +
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    213
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    70
    Uploads
    12

    Default

    You need to go into the settings for the emu as this is set to none by default so set this to Evo and the Ucode needs to be set as well set this to either 0014 or 001a then reboot box

  4. #4
    Administrator Devilfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    /cdk
    Posts
    9,974
    Thanks
    51
    Thanked 323 Times in 98 Posts
    Downloads
    278
    Uploads
    112

    Default

    Chmod'ing the folders doesn't chmod the files in them. The /var/keys files don't need to be chmod 755, 644 will do. The files in /var/scce do need to be chmod 755.
    Get Digital Kaos on your Apple or Android device with Tapatalk

  5. #5
    Top Poster thebigman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    192
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    45
    Uploads
    3

    Default

    There is no scce folder in this Image scce is a shortcut to the key's folder all keys and roms go in the key's folder ad do not need chmodding 664 is fine emu goes in var/bin and does need chmodding to 755 then start your emu from the blue button menu.

    thebigman

  6. #6
    V.I.P. Member plasterer's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Mersyside
    Posts
    1,452
    Thanks
    37
    Thanked 36 Times in 30 Posts
    Downloads
    80
    Uploads
    0

    Default

    The scce folder is present in this image
    But is empty like the Keys folder
    As above Active Emu var/bin.......................Paul
    If your Happy with the Help push the Thanx button
    PAUL

  7. #7
    Top Poster thebigman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    192
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    45
    Uploads
    3

    Default

    Quote Originally Posted by plasterer View Post
    The scce folder is present in this image
    no its not there is a symlink called scce in var which is just a shortcut to the key folder all keys and roms go in the the key folder. Most images set up this way now for the dbox2, it's just neater. You could delete the shortcut and add a scce folder but it really isn't necessary.

    thebigman

  8. #8
    Top Poster
    Join Date
    May 2008
    Posts
    185
    Thanks
    7
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Downloads
    134
    Uploads
    5

    Default

    hi
    this is what worked for me
    transfer keys from saved folder on pc ( saved from working image ) to keys
    transfer eums to var/bin (not as eums folder)
    transfered the libcamdio.so.0 into /lib and chmod 755 the lot

    as said before was able to do this reading the thread
    SS-Enigma 4 Missing Files

  9. #9
    V.I.P. Member father ted's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,679
    Thanks
    35
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Downloads
    131
    Uploads
    2

    Default

    no cams or keys included. keys could go in /var/keys and cams could go in /var/bin.

    Even though the blue button lists cams, they need to be added, the list just shows cam start scripts so cams need to be added.

  10. #10
    V.I.P. Member plasterer's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Mersyside
    Posts
    1,452
    Thanks
    37
    Thanked 36 Times in 30 Posts
    Downloads
    80
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by thebigman View Post
    no its not there is a symlink called scce in var which is just a shortcut to the key folder all keys and roms go in the the key folder. Most images set up this way now for the dbox2, it's just neater. You could delete the shortcut and add a scce folder but it really isn't necessary.

    thebigman

    Well Raise my rent
    I just checked and your right Bigman.......Paul
    If your Happy with the Help push the Thanx button
    PAUL

  11. #11
    DK Veteran mini's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    555
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    230
    Uploads
    0

    Default

    It looks like all boxes are down at moment so no one will be getting all channels for a while.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •