Register
Results 1 to 4 of 4

Sound problems with TM6900HD

I have a problem that I cannot seen to resolve, on BBC ...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default Sound problems with TM6900HD

    I have a problem that I cannot seen to resolve, on BBC channels I have perfect sound syncronisation at any time, but with Channel 4HD the sound is syncronised on startup, but gradually falls to 1-2 seconds behind picture. All Non HD channels are fine. Does anyone else have these issues and any recommendation for resolving them please?

  2. #2
    V.I.P. Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11,926
    Thanks
    232
    Thanked 274 Times in 244 Posts
    Downloads
    47
    Uploads
    6

    Default

    do you have any other ch4 hd channels listed,maybe try them as some scans bring up same channel on different frequencies,or check the audio button and select a different stream.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    Thanks for the tip, but since looking recently I find that C4HD has disappeared altogether, does anyone know where it has gone?

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default hd audio

    i didnt get any sound from hd channels at one point try the audio button language setting s change them about, might help

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •