Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Technomate override password

For those of you who dont know. All the latest technomates have ...

  1. #1
    Retired Sat TV Addict .: JaCkPoT :.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    var/tuxbox/plugins
    Posts
    5,778
    Thanks
    18
    Thanked 28 Times in 22 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    2

    Default Technomate override password

    For those of you who dont know. All the latest technomates have a password which overrides any 4 number password. 2011 will work on any request for a password. This includes child lock too!! Hopefully this is useful and hopefully it saves a firmware change too.
    EDIT..i take it that this works on all the technomates..
    Thanks for your input..
    Last edited by .: JaCkPoT :.; 19th January, 2009 at 12:37 PM.

    Read the Rules here; they apply to EveryOne.


    __________________________________________________


    DM800s HD
    Openbox S10
    TM500
    DM500s

    90cm FortecStar dish
    Technomate 2300 motor powered by UsalS


  2. #2
    Newbie nshivas's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Code worked on my 6900HD

  3. #3
    Retired Sat TV Addict .: JaCkPoT :.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    var/tuxbox/plugins
    Posts
    5,778
    Thanks
    18
    Thanked 28 Times in 22 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    2

    Default

    It should work on,
    1000series
    3000series
    5000series
    6000series. Not sure about the rest. 9000 will not work as they are linux. Anyone with a receiver which is NOT mentioned above please hav ago and report back.

    Read the Rules here; they apply to EveryOne.


    __________________________________________________


    DM800s HD
    Openbox S10
    TM500
    DM500s

    90cm FortecStar dish
    Technomate 2300 motor powered by UsalS


  4. #4
    Retired Sat TV Addict .: JaCkPoT :.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    var/tuxbox/plugins
    Posts
    5,778
    Thanks
    18
    Thanked 28 Times in 22 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    2

    Default

    Bump.. Please sticky. This info seems relevently good and handy. It may save a receiver or two. Then... Remove this post if you want.
    Sadiq

    Read the Rules here; they apply to EveryOne.


    __________________________________________________


    DM800s HD
    Openbox S10
    TM500
    DM500s

    90cm FortecStar dish
    Technomate 2300 motor powered by UsalS


  5. #5
    V.I.P. Member 2tone's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    485
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    123
    Uploads
    0

    Default

    good job
    Last edited by 2tone; 9th December, 2008 at 06:33 PM.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    It works also on TM 7650 2va viaccess.

  7. #7
    Retired Sat TV Addict .: JaCkPoT :.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    var/tuxbox/plugins
    Posts
    5,778
    Thanks
    18
    Thanked 28 Times in 22 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    2

    Default

    Quote Originally Posted by izzo View Post
    It works also on TM 7650 2va viaccess.
    has this been tested by yourself or have you read this???
    i will edit and add once confirmed

    Read the Rules here; they apply to EveryOne.


    __________________________________________________


    DM800s HD
    Openbox S10
    TM500
    DM500s

    90cm FortecStar dish
    Technomate 2300 motor powered by UsalS


  8. #8
    Banned
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5,241
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    0

    Default

    Works on all of them basically

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Sadiq999uk View Post
    has this been tested by yourself or have you read this???
    i will edit and add once confirmed
    Have tested myself

  10. #10
    Retired Sat TV Addict .: JaCkPoT :.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    var/tuxbox/plugins
    Posts
    5,778
    Thanks
    18
    Thanked 28 Times in 22 Posts
    Downloads
    49
    Uploads
    2

    Default

    Post1 edited...
    Thank you..

    Read the Rules here; they apply to EveryOne.


    __________________________________________________


    DM800s HD
    Openbox S10
    TM500
    DM500s

    90cm FortecStar dish
    Technomate 2300 motor powered by UsalS


  11. #11
    Newbie irishguy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Limerick, Ireland
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    21
    Uploads
    0

    Default

    Just tested this over-ride password on a newly released Technomate 3150D and it worked..which was great as for some reason it came without the usual 0000 combo...thanks for that

    Keep up the great work..

  12. #12
    Banned
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5,241
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    0

    Default

    Works on all non linux Technomates.

  13. #13
    Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    works on 7650 2VA

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5,241
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    0

    Default

    As it's a non linux box it will.

  15. #15
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    0

    Default

    whats the point in having a password !!!!! also whats the point in hiding cccam.cfg file in ftp when you can read it in plugin via tuxbox commander !!!!!!!!!!!!! pointless

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •