Register
Results 1 to 6 of 6

advice and feedbackfor open media

i am planing to buy this box i want to know if ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    215
    Uploads
    0

    Default advice and feedbackfor open media

    i am planing to buy this box i want to know if is a good box and how is working do you need a s/w or key pls i need all information and what difference this box with dream box 500c

  2. #2
    Administrator Devilfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    /cdk
    Posts
    9,972
    Thanks
    51
    Thanked 314 Times in 96 Posts
    Downloads
    278
    Uploads
    112

    Default

    Its exactly the same as a dm500, it takes dm500 images and all software used with the dm500 will work on the open media. The open media has a cable and satellite tuner, simply power off, flip the switch at the back and reboot to change tuners.
    Get Digital Kaos on your Apple or Android device with Tapatalk

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    21
    Uploads
    0

    Default

    Im very impessed with the box, i havent tried the the cable side, but the sattelite side is great picks all the channels and controls the dish with no problem

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    19
    Uploads
    0

    Default

    Just wondering Devilfish - is this similar in functionality to the ipbox 9000?? I know that doesn't need to be powered off to switch tuners, but the basics - are they similar??

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    60
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    1

    Thumbs up

    Well im opposite to bashi..tested the cable side...all workin as it should..picks channs up where the dream 500c dosnt for me..so it looks a good thing...great box.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    0

    Default openmedia box

    working fine on sat and cable for me.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •