Register
Results 1 to 6 of 6

hi

Can anybody help me? I have an open media box and it ...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    31
    Uploads
    0

    Default hi

    Can anybody help me? I have an open media box and it is my first time using it. None of the channels are working on it so I don't know how to use it. Please can you help me. It is urgent.

    Thank you in anticipation.

  2. #2
    V.I.P. Member wilf's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    uk
    Posts
    3,287
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    85
    Uploads
    0

    Default

    welcome to dk ld, its not as quick as that to get this running, it takes reading time and you need the correct cables to do this. if its the cable side you are looking to do read in the dreambox 500c section of the forum if it the satelite side read in the as per dreambox satelite section 500s

  3. #3
    DK Veteran
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    793
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    192
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ld815 View Post
    Can anybody help me? I have an open media box and it is my first time using it. None of the channels are working on it so I don't know how to use it. Please can you help me. It is urgent.

    Thank you in anticipation.
    not being rude, but wouldnt it have been wise before your purchase said box to do some research so once you got the box you knew what you were doing.

    anyway what exact problem do you have - do you get FTA channels ?

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    0

    Default

    hi there theere

  5. #5
    gmb45
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by dannymac View Post
    hi there theere
    welcome to dk m8

  6. #6
    DK Veteran
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    N*L EIRE
    Posts
    1,201
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    269
    Uploads
    0

    Smile

    [QUOTE=ld815;249921]Can anybody help me? I have an open media box and it is my first time using it. None of the channels are working on it so I don't know how to use it. Please can you help me. It is urgent.

    Get yourself a crossover ethernet & a USB to 9 pin null modem lead.
    Don't touch the box until you have read guides in dreambox section
    Especially; How to flash image using Dream-Up
    How to FTP fix to your Dreambox
    Your Op.Med. is basically a Dm500 clone with cable & sat tuners.
    Start with cable; ensure SW. at rear is at cable position.
    Flash D.K.1.1 image to box using Dream-Up & Null-Modem lead
    Read details of DK1.1 menu & scan chls. for your area.
    You will be able to view all FTA chls. only.
    For N*L (EIRE) FTP Nagra 2 fix to box.
    In UK or Chorus cable use Nov 2008 Nagrarom fix(keys may be O/o/D)
    When ready Re-Boot box & re-start CAM(info in guides.
    Have fun. Take your time & you'll get there.
    Any help needed is on here
    Take a break before you do SAT side, more study req.
    Last edited by EAMO 2; 11th August, 2009 at 07:50 AM.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •