Register
Results 1 to 9 of 9

Internals

Hay Guys Has anyone opened uf the Open Media Box yet. Just ...

  1. #1
    V.I.P.P.T. Member MetalKettle's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Just off the M1
    Posts
    880
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    40
    Uploads
    0

    Default Internals

    Hay Guys

    Has anyone opened uf the Open Media Box yet. Just wondering how the Sat/Cable switch is connected and it it can easily be moved

    Thanks.

  2. #2
    Administrator Devilfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    /cdk
    Posts
    9,974
    Thanks
    51
    Thanked 320 Times in 98 Posts
    Downloads
    278
    Uploads
    112

    Default

    Why would you want to remove it?
    Get Digital Kaos on your Apple or Android device with Tapatalk

  3. #3
    V.I.P.P.T. Member MetalKettle's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Just off the M1
    Posts
    880
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    40
    Uploads
    0

    Default

    Hi DF

    I dont want to remove it, just move it on to the front of the box. Also gonna fit an inline sitch on the power cable (off an old table lamp) to save unplugging, cant really get to the power sockets, and want to have easier access to the sat/cable switch.

  4. #4
    Administrator Devilfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    /cdk
    Posts
    9,974
    Thanks
    51
    Thanked 320 Times in 98 Posts
    Downloads
    278
    Uploads
    112

    Default

    Ah I see.
    Get Digital Kaos on your Apple or Android device with Tapatalk

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Midlands
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    28
    Uploads
    0

    Default

    For power i just used a remote power saver switch, u can get them from fleabay or maplins and can switch off power using a remote.

  6. #6
    Newbie dodge's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    UK
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jamesredfern View Post
    Hi DF

    I dont want to remove it, just move it on to the front of the box. Also gonna fit an inline sitch on the power cable (off an old table lamp) to save unplugging, cant really get to the power sockets, and want to have easier access to the sat/cable switch.
    Been thinking of doing the same thing since I got my box but I aint got round to it yet.

    Have you done it yet? If you have, how did it go?

  7. #7
    V.I.P.P.T. Member MetalKettle's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Just off the M1
    Posts
    880
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    40
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dodge View Post
    Been thinking of doing the same thing since I got my box but I aint got round to it yet.

    Have you done it yet? If you have, how did it go?
    Not got round to moving the switch, but im sure it can be done. I have fitted an inline switch on the power lead as I described and that works a treat
    XBMCHUB.COM Developer
    http://www.xbmchub.com/

  8. #8
    JoK
    JoK is offline
    404 Moderator JoK's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2,532
    Thanks
    46
    Thanked 41 Times in 34 Posts
    Downloads
    110
    Uploads
    3

    Default

    Quote Originally Posted by MetalKettle View Post
    Hay Guys

    Has anyone opened uf the Open Media Box yet. Just wondering how the Sat/Cable switch is connected and it it can easily be moved

    Thanks.
    Just throw it down the stairs m8, thats how easy it is to move the switch

    JoK
    Winners of SPL for the 54th time



  9. #9
    V.I.P.P.T. Member MetalKettle's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Just off the M1
    Posts
    880
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    40
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by JoK View Post
    Just throw it down the stairs m8, thats how easy it is to move the switch

    JoK
    Grrrrr I'll get you gadget !!!!

    XBMCHUB.COM Developer
    http://www.xbmchub.com/

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •