Register
Results 1 to 6 of 6

Starview 7 problem.. please help

My starview 7 has stopped working since the fight.. can't pick up ...

  1. #1
    Member mesmerized's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    64
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default Starview 7 problem.. please help

    My starview 7 has stopped working since the fight.. can't pick up any channels? is anyone else experiencing this?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    20
    Uploads
    0

    Default

    Mines fine, make sure you have a connection.

    Reboot your router and modem.

    Try that.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    45
    Uploads
    0

    Default

    if the above didnt wok do factory resret/then the above and rescan check your emu swicted on 'etc

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    72
    Uploads
    0

    Default sv7

    Quote Originally Posted by dandanthegardeningman View Post
    if the above didnt wok do factory resret/then the above and rescan check your emu swicted on 'etc
    my factory reset changed my isp code,now it wont get anything,any help pls

  5. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    65
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    45
    Uploads
    0

    Default

    try putting ip in manual /reset your router if that dunt work factory reset turn box of afta wards restart box set do channel scan then ip reset ;turn on ustream check emu in emulator turned on

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    275
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    91
    Uploads
    0

    Default starview7

    press menue go down to accessory and press 8989.You will see emulator come underneath pvr.Now go to options then to network press ok,now turn the net on then go to net application and press ok.Now change it to ustream then exit out till you see a picture and that should be it after about 30 seconds.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •