Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    portsmouth
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default portsmouth area, urgent help needed

    hello im new to all of this and im in need of your help.

    the other day my dad was flicking through the channels on his dbox then i would say three quarters of the channels have stop working i just thought the keys had been changed again so i kept checking back but the keys were not updating so i checked the old keys against the one's on my dbox and some of the numbers were wrong on my dbox so i changed them and rebooted my box but channels didnt return so i checked the keys again and they had reverted back to the wrong keys so i changed them back and rebooted it again and they changed back again. sky sports work sometimes so does all the kid channels but no movies channels work neither do the e4+1 but the normal e4 works sometimes.

    my current image is commando 8.20

    any help would be great

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    uk
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    103
    Uploads
    0

    Default

    go to services and rescan your box. If all chanels desapiers you will have only one bouqet with all chanells in it. create new bouqets and add chanells.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    portsmouth
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default I got the same problem.

    I got the same problem. Its weird cos everyone else in the country only have FTA when its been switched over to N3. Must be pompey thing

  4. #4
    DK Veteran
    Join Date
    May 2009
    Posts
    655
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    20
    Uploads
    1

    Default

    Quote Originally Posted by timberae View Post
    I got the same problem. Its weird cos everyone else in the country only have FTA when its been switched over to N3. Must be pompey thing
    not quite. There's 3 stages

    1) channels re-arrganged/NGTV / N3 streams are set up
    2) new cards start arriving
    3) N1 stream turned off

    whats happened to you is stage 1. just means the channels have been re-arranged.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    portsmouth
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ManofScience View Post
    not quite. There's 3 stages

    1) channels re-arrganged/NGTV / N3 streams are set up
    2) new cards start arriving
    3) N1 stream turned off

    whats happened to you is stage 1. just means the channels have been re-arranged.
    i knew it had to end somehow do you know of a sort term fix?

  6. #6
    DK Veteran
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    800
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    194
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bradisdon View Post
    i knew it had to end somehow do you know of a sort term fix?
    yes phone virgin up and subscribe

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •