Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    95
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default Xtrend ET-9200 - Tuner failed!

    Hi, I would be very grateful for your help regarding a problem with my Xtrend 9200 receiver.


    Since last week, upon startup, i am unable to receive any channels. I have a 'Tune failed!' message appear
    on screen. After switching off then on again i get the same problem so i am unable to receive any channels.
    The same problem exists after i flash different images.


    On a couple of occasions having left the receiver on a channel where the Tuner A indicator appears in green (not yellow)
    i have found after many hours that the channel is received. Unfortunately once i switch the receiver to standby or sometimes
    change channel i get the 'Tuner failed!' message again. This problem continues and i cannot receive any channels now.


    I read there is an address somewhere in Germany where i can send the receiver to be fixed. Does anybody know is this is correct and what the address is please?


    Many thanks if you can help me.




  2. #2
    Moderator
    digicon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    12,505
    Thanks
    999
    Thanked 2,836 Times in 1,744 Posts
    Downloads
    21
    Uploads
    145

    Default

    I would not bother sending it to Germany i had an old ET9000 model same as the 9200 apart from cosmetic differences, They basically sent it back as parts are no longer available.

    Time to move onto a different receiver


  3. The Following User Says Thank You to digicon For This Useful Post:

    satlover276 (30th June, 2017)

  4. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    95
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    Okay i understand.
    Last edited by satlover276; 4th July, 2017 at 04:12 PM.

  5. #4
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    18
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    41
    Uploads
    0

    Default

    Hi There

    I actually had this also.
    I basically in the end factory reset it and started again and it worked

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •