Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Top Poster
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    163
    Thanks
    26
    Thanked 22 Times in 20 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    0

    Default Scenic III problem after code new card

    Another man coded new card to scenic III 1.6 dci but now start stop system deactivate and brake support. In ecu is error - multiplex informations - informations clutch pedal position. In parking break module is ok , working 20% -80%. I try adaptation uch , break module and no effects. In abs also error multiplex informations error.
    Anyone any solutions?
    Thx

    Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka

  2. #2
    DK Veteran
    Dunker's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Yorkshire
    Posts
    794
    Thanks
    95
    Thanked 416 Times in 183 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    Doing a full scan on Renaults does bring up CAN errors on certain modules. Do a full scan by all means to get a feel for whats wrong but clear all errors after and read modules one at a time. Look at live data for clutch signal to see if it is actually ok first. Can't see how programming a key can screw things up but you never know...
    V Series TMS470 / EEPROM data - encryption / decryption, totally pwned.

    IEC 62056-21 - new discussion: sonsivri.to/forum/index.php?topic=60412.0


  3. #3
    Top Poster
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    163
    Thanks
    26
    Thanked 22 Times in 20 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    0

    Default

    I scanned clip and 2 errors is current ecu - information multiplex and abs- information multiplex. Clutch data stream is only in parking breaks module and is ok.
    I don't now how coded card.

    Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka

  4. #4
    Top Poster
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    163
    Thanks
    26
    Thanked 22 Times in 20 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    0

    Default

    it was supposedly immediately after coding
    it looks like the UCH did not show information about the position of the clutch pedal from the parking brake module


    Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka
    Last edited by wbart; 13th January, 2018 at 06:01 PM.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •