Register
Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default Toyota landcruiser 2017 allkey lost

    Have problem with toyota prado 2017 all key lost
    Smart ecu have 93c66 eeprom but i think its not key data
    Anyone have solution for this
    Tango not communication with vehicle


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    DK Veteran
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    320
    Thanks
    40
    Thanked 97 Times in 83 Posts
    Downloads
    39
    Uploads
    0

    Default

    You cant reset with eeprom or add ,key data stored in mcu Use tango + or avdi emulator

  3. The Following User Says Thank You to Tedum For This Useful Post:

    dhanushka34 (15th June, 2018)

  4. #3
    Top Poster
    Mr_Fix's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    121
    Thanks
    2
    Thanked 66 Times in 39 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0

    Default

    Only buy new smartbox.

  5. #4
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default

    Tango not communication with vehicle


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #5
    DK Veteran
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    320
    Thanks
    40
    Thanked 97 Times in 83 Posts
    Downloads
    39
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dhanushka34 View Post
    Tango not communication with vehicle


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Is there orange light on push button ?

  7. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Tedum View Post
    Is there orange light on push button ?
    No


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #7
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Mr_Fix View Post
    Only buy new smartbox.
    Smart box working with this?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #8
    DK Veteran
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    320
    Thanks
    40
    Thanked 97 Times in 83 Posts
    Downloads
    39
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dhanushka34 View Post
    No


    Sent from my iPhone using Tapatalk


    what is the situation of the car when it comes to you ? There must be a light or you have faulty agregation ecu

  10. #9
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Tedum View Post
    what is the situation of the car when it comes to you ? There must be a light or you have faulty agregation ecu
    No anyother fault only lost key situation


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #10
    DK Veteran
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    320
    Thanks
    40
    Thanked 97 Times in 83 Posts
    Downloads
    39
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dhanushka34 View Post
    No anyother fault only lost key situation


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    check fuses in engine bay , there are four fuses in a row labled am1 .... you have to have that light to have working smartkey system

  12. #11
    DK Veteran
    klaudio's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    304
    Thanks
    21
    Thanked 89 Times in 77 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    you must have a blown fuse for obd2 if tango is not communicating, have you done one before? you must have right pass through cable for it to work, try doing diagnosis scan, if working toyota + should work, if not, read 93c56 or 86 on id box and emulate or write new key. if that doesn't work, you have bigger problems.
    ​Some people just want glory instead of acknowledgment.

    Thanks and reputation is earned, not ask for.

    Have a nice day.

  13. #12
    Newbie
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klaudio View Post
    you must have a blown fuse for obd2 if tango is not communicating, have you done one before? you must have right pass through cable for it to work, try doing diagnosis scan, if working toyota + should work, if not, read 93c56 or 86 on id box and emulate or write new key. if that doesn't work, you have bigger problems.
    This smart card key data not in eeprom ,key data in nec mcu


    Sent from my iPhone using Tapatalk

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •