Register
Page 347 of 356 FirstFirst ... 247297337342343344345346347348349350351352 ... LastLast
Results 5,191 to 5,205 of 5331
  1. #5191
    Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    60
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    I have cabel on chip BL and looks working ok. But with now one problem. I can not connected to Audi A4 2013 to Parking Assist also on channel 10 and 76.

    CABEL ON CHIP FT232BL not working correct with all cars. With some work ok.
    Last edited by pepeEL; 8th September, 2017 at 06:39 AM.

  2. #5192
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    252
    Thanks
    9
    Thanked 42 Times in 37 Posts
    Downloads
    10
    Uploads
    0

    Default

    pepeEL, this A4 can have PDC module build-in BCM1 give me coding of 09 module in PM
    Last edited by 1 6 D; 30th August, 2017 at 02:27 PM.

  3. The Following User Says Thank You to 1 6 D For This Useful Post:

    pepeEL (1st September, 2017)

  4. #5193
    Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    60
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    This car is my friend. Now i can not read it.
    PDC in this car is in module 09 in VCDS ? And what is BCM1 ?
    Last edited by pepeEL; 30th August, 2017 at 09:06 PM.

  5. #5194
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    287
    Thanks
    8
    Thanked 11 Times in 9 Posts
    Downloads
    24
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by liviudiaconu View Post
    Is 44 with BM/BL.
    Kolimer affirm V2 work on BM/BL too. Some persons affirm not work.
    You will try and will see.
    In my case it does not work.

  6. #5195
    Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    60
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    For me on BL works ok.

  7. #5196
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SLO
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    Work on my old BM cable.

  8. #5197
    Senior Member xoom's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ylakiai
    Posts
    266
    Thanks
    4
    Thanked 35 Times in 11 Posts
    Downloads
    29
    Uploads
    0

    Default

    Tryed to read fault codes or do SRI reset? or just pressed test in Options window?
    Electronics..

  9. #5198
    Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    60
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Read and clear fault codes for me works ok and also TEST in option windows also is OK

  10. #5199
    Senior Member xoom's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ylakiai
    Posts
    266
    Thanks
    4
    Thanked 35 Times in 11 Posts
    Downloads
    29
    Uploads
    0

    Default

    airbag.jpgimmo.jpg
    Played a bit more.. tryed to change PID but same results
    Electronics..

  11. #5200
    Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    60
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by eliotroyano View Post
    In my case it does not work.
    Quote Originally Posted by xoom View Post
    airbag.jpgimmo.jpg
    Played a bit more.. tryed to change PID but same results
    Hi all
    NEWS NEWS NEWS
    I test my cabel HW 0x44 on chip FT232BL on other car. I test on VW Tiguan 2008. Not working correct. When read fault codes it generate in this cars in all modules more and more errors(fault codes) and cars not working correct and enginee go to any emergency mode.

    KOLIMER i confirm that cabel on FT232BL not working FULL with all cars. But with my Seat Exeo 2010 works ok and no generate errors and fault codes. But on Tiguan 2008 not working correct.
    Please help us.

    I have a question
    If i have FT2323BL i can only desolder and replace it with FT232RL ? Or any electronicals i also must change if i want change FT232BL ?
    Because i think to change on my cabel only chip FT232BL to FT2323RL and after that maybe cabel start working correct with all cars.

    I buy my cabel with version 11.11.5 EN and PL and in previus it working ok. But now i dont have epprom and flash to go back. Anybody has ? and can share it.
    Fantomel please give me link to your mega becuase i see on other forum that you have any other dumps...
    Last edited by pepeEL; 8th September, 2017 at 06:39 AM.

  12. #5201
    Newbie
    Join Date
    May 2016
    Posts
    6
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by pepeEL View Post
    Hi all

    Because i think to change on my cabel only chip FT232BL to FT2323RL and after that maybe cabel start working correct with all cars.
    How do you want to change completely different microchips? If you really want - you can do this, but is it worth it?

    FT232BL.jpgFT232RL.jpg

  13. #5202
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    38
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    Hi , i have a question about new china clone.Which of these interface can be programmable ? I need buy smt, but these PCB looks different.
    1. https://www.aliexpress.com/item/10pc...830906052.html
    2. https://www.aliexpress.com/item/10PC...832331129.html

  14. #5203
    Senior Member xoom's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ylakiai
    Posts
    266
    Thanks
    4
    Thanked 35 Times in 11 Posts
    Downloads
    29
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by szantis View Post
    Hi , i have a question about new china clone.Which of these interface can be programmable ? I need buy smt, but these PCB looks different.
    1. https://www.aliexpress.com/item/10pc...830906052.html
    2. https://www.aliexpress.com/item/10PC...832331129.html
    First one.. with ATmega162
    Electronics..

  15. #5204
    Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    60
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by vaicekas View Post
    How do you want to change completely different microchips? If you really want - you can do this, but is it worth it?

    FT232BL.jpgFT232RL.jpg
    You have right
    But Kolimer this not working correct on chip BL. Works on some cars but on some not working and generate in car modules more and more errors(fault codes)

  16. #5205
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    252
    Thanks
    9
    Thanked 42 Times in 37 Posts
    Downloads
    10
    Uploads
    0

    Default

    Maybe stay with 17.1.3 if 17.8.0 makes problems

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •