PDA

View Full Version : VMware Fusion 8.1 Running Windows 7 32bit



imjamesy
29th June, 2016, 12:12 AM
Hey guys, new to the forum here for the garage mainly but didnt realise the forum had so much to offer.

so as the title is my set up on a macbook pro, mainly for all my automotive software etc
all seems to run on 32bit which isn't a bother

just wondered if anyone else had this set up?
there are lots of little niggles that annoy the hell out of me

like every time i run my vm from suspend, i have to reset the clock, also have to restart a few programs

also my biggest thing is indexing an external drive. so i have a 200gb sandisk SD card which is almost as big as my hard drive. ive got a little app to help my search for files etc but its just not the same as start menu search bar!

its not a licensed copy of vmware, anyone up to date? is there much difference to streamlining the workings of this?

randomlog
8th October, 2016, 12:49 AM
hi, i use a lot fusion with win 7 , win 10 64 bits with mac 8 gb ram and 256 flash disk.

performance is awesome.


if you want to use an external disk, i recommend you a thunderbolt disk or usb 3.1

PHIL 34
27th March, 2018, 03:24 AM
thank for your job bro