Ford Escape 2009 odometer - Page 3
Register
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
  1. #31
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    46
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Prove this connection but did not read the UPA

  2. #32
    Top Poster +

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Canada
    Posts
    216
    Thanks
    105
    Thanked 42 Times in 28 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Hi DK,i have issue with odometer Ford escape 2010 with Carprog original by obd2 (connect error) same problem with f150 2010,i try with airbag for test(connection ok) for airbag hi speed can for cluster hi speed and low speed can,if someone can help,thanks.

  3. #33
    Top Poster +

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Canada
    Posts
    216
    Thanks
    105
    Thanked 42 Times in 28 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Hi DK,problem solved,i made with carprog with connector A10 by BDM pinouts (picture) Norbisko,thanks to all.
    Last edited by starmobile; 27th January, 2015 at 01:05 AM.

  4. #34
    Senior Member

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    288
    Thanks
    25
    Thanked 67 Times in 39 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gaversa View Post
    Prove this connection but did not read the UPA
    contact points are good.
    setting UPA MC9S12HZ256 NOT WORK
    YOU MUST USE MC9S12H256

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •