Audi MMI 3G - software edit ( EFS file )
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Audi MMI 3G - software edit ( EFS file )

    Hi,

    Looking for people who can help in editing *.EFS file.
    This file is located in the navigation software for Audi MMI 3G.
    It contains the text of the menu. I want to create another language.

    Best Regards

  2. #2
    DK Veteran
    WinWoj's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    ECU City
    Posts
    929
    Thanks
    382
    Thanked 93 Times in 70 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    I renew this topic, I want to also change language in MMI. So first question, is possible to use 3G+ update in 3G high? Is someone able to tell is nescessery to edit many files, or one big BIN file? Regards

  3. #3
    DK Veteran
    WinWoj's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    ECU City
    Posts
    929
    Thanks
    382
    Thanked 93 Times in 70 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    I see it is confident topic ) Anyway, could somebody help me, when in 3G high MMI will be new written menu, with changed non-standard language, is it possibble to connect MMI module on bench and get all flash and eeprom content? MMI module has TX/RX interface working with PC terminal (Putty etc.) All files saved in flashes can be read?
    Thanks in advance,
    project grown.....

  4. #4
    DK Veteran
    WinWoj's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    ECU City
    Posts
    929
    Thanks
    382
    Thanked 93 Times in 70 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    Anybody living here?? Nobody know is possible to read full data from MMI 3G high? Using TTL RX/TX interface:

    AX-086.jpg

  5. #5
    DK Veteran
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    381
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Downloads
    16
    Uploads
    0

    Default

    where have soft and pinout?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    29
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    I would like to make this thread live again....

    I am willing to participate in creating a language file / translation. Just let me know if there is still som manpower wo do this. I am open for everything...

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •