How to JTAG a DM500 - Page 2
Register
Page 2 of 46 FirstFirst 123456712 ... LastLast
Results 16 to 30 of 686
  1. #16
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    i have the jtag-interface but i cant boot my dm500

  2. #17
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    8
    Uploads
    0

    Exclamation

    Quote Originally Posted by AlexSNC View Post
    i have the jtag-interface but i cant boot my dm500
    Jtag uses When DM500 not booting...when is booting you do not need for jtag...Maybe you mean you can?t connect with your dm500 with jtag...

  3. #18
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Zozozo View Post
    Hello,
    Problem with "Conect"
    same proplem

  4. #19
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    jtag can come from one unit of dreambox to other unit?

  5. #20
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mbcgoldi View Post
    jtag can come from one unit of dreambox to other unit?
    cant come from one unit of dreambox to other unit
    for any proplem try it

    Last edited by omar; 27th April, 2008 at 12:49 PM.

  6. #21
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    but can i use a modified LTP cable??
    Like a printer cable?

  7. #22
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    37
    Uploads
    0

    Default

    I've got mine to work and flash OK, but now the box is recognized as DM56** any suggestions.

  8. #23
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by chopdre View Post
    I've got mine to work and flash OK, but now the box is recognized as DM56** any suggestions.


    will DM56** or DM500s/c/t same File
    all the best


    will try this.link


    Last edited by omar; 28th April, 2008 at 12:36 PM.

  9. #24
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    26
    Uploads
    0

    Default windows

    have any one tried using the jtag program with windows vista,I tried but i keep getting error when trying to open loader.could any one confirm if it is working with windows vista

  10. #25
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by innerman70 View Post
    have any one tried using the jtag program with windows vista,I tried but i keep getting error when trying to open loader.could any one confirm if it is working with windows vista


    not working with windows vista


    Last edited by omar; 28th April, 2008 at 02:31 PM.

  11. #26
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by omar View Post
    not working with windows vista



    I Didn't Get U What Jumper, I Don't See Any Jumper There,
    If BootLoader Isn't Working Will It Boot After Upgrade.

  12. #27
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Yeah
    What Jumper, I don't understand, could you please clarify?

  13. #28
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    IS IT Shotting Connection's IF So Which Pins.

  14. #29
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by fireman1374 View Post
    Yeah
    What Jumper, I don't understand, could you please clarify?
    See the Jumper here,


  15. #30
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    My board configuration is a little different, I even pulled off the connector and found nothing underneath...

 

 
Page 2 of 46 FirstFirst 123456712 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •