Can I use my EV MaxV through nag3 for chans 1-5?
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Can I use my EV MaxV through nag3 for chans 1-5?

    hi all,

    Ive looked through some similar threads but they all seem a little dated now and dont give a definiative answer, so sorry if i could have found this out by reading elsewhere..

    I have a eurovox Max V and know that they no longer work with nag 3, however would i be able to view ANY channels at all through them, even bbc, itv etc?

    We only have virgin in our house and i dont have any decent aerials for normal freeview ..

    many thanks in advance,

    xxx

  2. #2
    DK Veteran lincsat's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,228
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    181
    Thanked in
    137 Posts

    Default

    You should get all BBC Channels, ITV1, Ch 4 & 5, possibly also ITV2+1, ITV3+1 and ITV4+1

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    ideal, will i need to reflash it with anything or should it just work as i had it setup when I got all channels? Just a new scan?

    Thanks

  4. #4
    V.I.P. Member
    dasteph's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    north east
    Posts
    1,290
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    45 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by insom1337 View Post
    ideal, will i need to reflash it with anything or should it just work as i had it setup when I got all channels? Just a new scan?

    Thanks
    it will show any remaining channels that are not encrypted without scanning or flashing the box.

  5. #5
    DK Veteran lincsat's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,228
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    181
    Thanked in
    137 Posts

    Default

    If you have not used the box for a while, you may have to scan. The channels do change occasionally

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    take that these are now useless machines

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •