Alternative Firmware Combo Lan Users
Register
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Hybrid View

  1. #1
    Top Poster + ByteMaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London
    Posts
    203
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 13 Posts
    Downloads
    76
    Uploads
    10

    Default Alternative Firmware Combo Lan Users

    Revised Instructions.............
    Should be easy to follow :-)

    Digital Kaos - Downloads - Alternative Firmware Starview Combo HD LAN
    Once upon a time it was all about backdoor 0 passwords, now its only about the rsa keys !!!!!!!
    ---------------------------------------------

    If this post has helped you........... Don't be shy and hit the Thanks button..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    0

    Thumbs up

    Hello Bytemaster,

    First of all great Thanks for job you did it. Now just to confirm you that with this firmware are we able to watch on cable side or on SAT side please confirm.

  3. #3
    Top Poster + ByteMaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London
    Posts
    203
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 13 Posts
    Downloads
    76
    Uploads
    10

    Default

    Sat side only ( Free to air channels )
    Once upon a time it was all about backdoor 0 passwords, now its only about the rsa keys !!!!!!!
    ---------------------------------------------

    If this post has helped you........... Don't be shy and hit the Thanks button..

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    37
    Uploads
    0

    Default

    hi guys wot are the patch 1 and patch 2 in the spiderbox firmware and which 1 is the best all help much appreciated thanks
    Last edited by dazwigan; 28th September, 2011 at 12:30 PM.

  5. #5
    Top Poster + ByteMaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London
    Posts
    203
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 13 Posts
    Downloads
    76
    Uploads
    10

    Default

    Quote Originally Posted by dazwigan View Post
    hi guys wot are the patch 1 and patch 2 in the spiderbox firmware and which 1 is the best all help much appreciated thanks
    After firmware upgrade install patch 1 then install patch 2
    Once upon a time it was all about backdoor 0 passwords, now its only about the rsa keys !!!!!!!
    ---------------------------------------------

    If this post has helped you........... Don't be shy and hit the Thanks button..

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    north west
    Posts
    26
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    58
    Uploads
    0

    Default

    good work bytemaster really like the spiderbox firmware big improvement on starviews firmware looks good.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default FINGERS CROSSED

    I will download this at my own risk and see what happens! Its gonna be a good winter if it works! Anyone else tried it yet?

  8. #8
    DK Veteran vorlon2257's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Vorlon Homeworld
    Posts
    359
    Thanks
    18
    Thanked 44 Times in 32 Posts
    Downloads
    45
    Uploads
    0

    Default

    Does anyone know what it means by Turn Power Safe Mode Off ?.

    Don't see anything on the Combo with this.

  9. #9
    Top Poster + ByteMaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London
    Posts
    203
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 13 Posts
    Downloads
    76
    Uploads
    10

    Default

    Quote Originally Posted by vorlon2257 View Post
    Does anyone know what it means by Turn Power Safe Mode Off ?.

    Don't see anything on the Combo with this.
    Powersaving mode..
    Leave it off if using the epg fixer as powering down will require fresh epg download.
    Once upon a time it was all about backdoor 0 passwords, now its only about the rsa keys !!!!!!!
    ---------------------------------------------

    If this post has helped you........... Don't be shy and hit the Thanks button..

  10. #10
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    154
    Uploads
    4

    Default

    Hi Just to let you know I have tried this on my Starview 9600 caci and it works fine thanks bytemaster ..

  11. #11
    Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    38
    Uploads
    0

    Default

    quick question my comp doesnt have a serial port and ive always used a usb to serial convertor for all my dm500s etc .just wondering why its no good for this box?
    cheers in advance pete

  12. #12
    Top Poster + ByteMaster's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    London
    Posts
    203
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 13 Posts
    Downloads
    76
    Uploads
    10

    Default

    Quote Originally Posted by pmcuk View Post
    quick question my comp doesnt have a serial port and ive always used a usb to serial convertor for all my dm500s etc .just wondering why its no good for this box?
    cheers in advance pete

    You have got a 50/50% of completely killing the box.

    The rest is up to you...
    Once upon a time it was all about backdoor 0 passwords, now its only about the rsa keys !!!!!!!
    ---------------------------------------------

    If this post has helped you........... Don't be shy and hit the Thanks button..

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    116
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ByteMaster View Post
    You have got a 50/50% of completely killing the box.

    The rest is up to you...
    is there a possibility of having the spiderbod 9900hd firmware on the sview hd combo, i.e. youtube facility etc, just a thought as boxes are very similiar, thanks

  14. #14
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    Hi, will this work ok with the star view 9600 caci as I wouldn't want to wreck the box with incorrect firmware
    Thank you

  15. #15
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    154
    Uploads
    4

    Default

    Quote Originally Posted by jakeemate View Post
    Hi, will this work ok with the star view 9600 caci as I wouldn't want to wreck the box with incorrect firmware
    Thank you

    Yes it works fine on the Starview caci....

    Im trying out the mvison version....how do I get the CCam menu up after putting the patch on?

    whats the remote control code!

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •