Register
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Coventry
    Posts
    54
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default Sky+ without Sky subscription?

    Hello, i wanted to know would i be able to use Sky+ without a Sky subscription?

    I have a fully working sky dish, but i'm unsure as to if i will be able to use the Sky+ as you would normally like series record, etc.

    Thanks,

    Sam.

  2. #2
    DK Veteran
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,651
    Thanks
    12
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Downloads
    59
    Uploads
    7

    Default

    you need a valid subscription to be able to use the sky + functions, anything that you have recorded to the hdd...you won't be able to view if you have no valid subscription.

  3. The Following User Says Thank You to alom5 For This Useful Post:

    bys561999 (5th May, 2014)

  4. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Coventry
    Posts
    54
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    I have never had Sky, just got the dish for my dreambox. So i will not be able to record on the Sky+ box without a Sky subscription?

  5. #4
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,258
    Thanks
    434
    Thanked 686 Times in 551 Posts
    Downloads
    50
    Uploads
    6

    Default

    nope as said you will need a paid sub,if you have a dm got an external hard drive for recording?

  6. The Following User Says Thank You to cactikid For This Useful Post:

    bys561999 (5th May, 2014)

  7. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Coventry
    Posts
    54
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    I have put a HDD inside my DM but it's not the same, i cannot do things like series record, i cannot watch one thing while recording another, i cannor set it to start recording at x time and end at x time, a bit frustrating tbh.

    I might get the Tivo from Virgin media as im already subscribed with them.

  8. #6
    Banned
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1,725
    Thanks
    19
    Thanked 71 Times in 54 Posts
    Downloads
    23
    Uploads
    2

    Default

    you need a twin tuner receiver in order to record more than one programe at a time or record one while watching another.

  9. The Following User Says Thank You to RuberDuck For This Useful Post:

    bys561999 (5th May, 2014)

  10. #7
    Newbie
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Will the FTV card allow you to record & play back on a Sky+ box?

  11. #8
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    59
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 4 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0

    Default

    This IS possible.

    Two ways to do it.

    You could get an Amstrad PVR2 box and JTAG into it with custom firmware (Google is your friend). But - this leaves you with a pretty ancient box (no HD or latest EPG etc) and is pretty tricky to do properly.

    A much easier and better solution is to get an old blue sky card off ebay etc. Most of these did not get the sky+ entitlements switched off when Sky switched over to the white cards, and Sky have stopped updating them. If you are unlucky and get a card that doesn't work, no problem, just buy another that does (they are only a few ? each).

    Once this card is in you will be able to record and use live pause, planner etc. etc. on all FTA channels. FTV channels won't be accessible, but there are only a few of these, so you could keep a white Sky card for the occasions on which you want to view these (can't record though).

    I hope this helps

  12. The Following User Says Thank You to stampede For This Useful Post:

    bys561999 (5th May, 2014)

  13. #9
    Newbie
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    thank you stampede will try that

  14. #10
    Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    California
    Posts
    46
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Waiting for the best solutions too.

  15. #11
    Newbie
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0

    Default

    No FTV card won't do the job

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •