Patch games for LT3.0 to play on LT2.0 console. - Page 3
Register
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
  1. #31
    V.I.P. Member
    cunny's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    The Shoutbox
    Posts
    4,915
    Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    220
    Thanked in
    146 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by crwinger View Post
    there is a list of AP2.5 games and xgd3 games available on the abgx360 site

    All XDG3 games are ap 2.5 active. In fact the dae.bin can change anytime so why not just bondage drive firmware to 3.0 an simply use the safe method of topology data
    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

    "Make it idiot proof and someone will make a better idiot."

  2. #32
    Newbie
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    is it safe for the xbox? and my xbox dashboard is 13599. is this patch will ask me to upgrade the dasboard?

    thank you.

  3. #33
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    will it work with nfs the run

  4. #34
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Will this work on the madden 13 release?

  5. #35
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Can this guide be used on mac ?

  6. #36
    DK Veteran freck's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dark side of the Moon
    Posts
    1,076
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    8 Posts

    Default

    Dash update in Fifa 13 but the topology patch will still work on LT2 consoles
    Freck

  7. #37
    Newbie
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    I just got the latest dash update with fifa 13 , but i cant still get black ops to work ? i have LT 2.0 , ihas burner with burner max all new games are working for me using ppf o matic res evil 6 , borderlands 2 , pro evo 2013 , i have tried xbox back up creator to inject the topology data into the iso of black ops, but im getting the unrecognised disc error , if i cant patch black ops to work on LT 2 then i will have to flash to LT 3 but just want to make sure there is no way to patch black ops 1st ? Do i run the black ops iso through abgx 1st then patch with topology data ? Please help , thankyou

  8. #38
    Newbie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    will this work on all the latest games ?

  9. #39
    DK Veteran freck's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dark side of the Moon
    Posts
    1,076
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    8 Posts

    Default

    Just an update....Borderlands 2...007 Legends...Assassins Creed 3...WWE 13 all confirmed working with this topology patch.
    Freck

  10. #40
    Newbie
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Will this work for halo 4?

  11. #41
    Newbie
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Gwi Lo View Post
    Hmmm.... I wonder....

    works for AC3??

  12. #42
    Newbie
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Kinect

    Will this work with kinect games also??

  13. #43
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default new dashboard

    i have lt1.9 with dashboard 14719 can i safely update to dashboard 15574 without it bricking my xbox awaitng any help

  14. #44
    V.I.P. Member
    smirnoff_rules's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    birmingham
    Posts
    8,591
    Thanks Thanks Given 
    583
    Thanks Thanks Received 
    1,121
    Thanked in
    608 Posts

    Default

    wot drive have u got
    any information provided is for educational/experimental purposes only.

  15. #45
    V.I.P. Member
    cunny's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    The Shoutbox
    Posts
    4,915
    Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    220
    Thanked in
    146 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by twoteeth View Post
    i have lt1.9 with dashboard 14719 can i safely update to dashboard 15574 without it bricking my xbox awaitng any help
    I think so, your above the 146 update that flashes drives

    "Make it idiot proof and someone will make a better idiot."

 

 
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •