OpenPli Solo fully loaded
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Top Poster Data7's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Wigan
    Posts
    116
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default OpenPli Solo fully loaded

    OpenPli solo fully loaded no password.rar

    you will find it has no password set yet. you would do well to set the password once yo have installed it. (putty from Download PuTTY - a free SSH and telnet client for Windows) enter your boxes ip address then click on the telnet button. once you connect to box enter root then press enter. then next command you should use is passwd this command will let you set a new password you need to enter this twice.

    The softcams are cccam 209 and oscam stable and oscam unstable and oscam experimental.
    cccam is located in etc/cccam.cfg there is dummy info just substitute your details for the details in the config file.

    oscam is located in etc/tuxbox/conf/stable/oscam.server
    oscam is located in etc/tuxbox/conf/unstable/oscam.server
    oscam is located in etc/tuxbox/conf/experimental/oscam.server

    there is dummy info just substitute your details for the details in the oscam.server file.

    once you have it set just right place a txt file on a usb pen called backupstick.txt go into plugins and on the second page at the top is full backup to usb. press ok on it then follow the details. once it has been backed up save the vuplus dir to your computer.

  2. #2
    Member mickm1's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    uk
    Posts
    47
    Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    hi,

    first off apologies for being a total cloan. Will this image work on a VU+ Solo clone?

    and secon, how would i flash this?

    I have no experience with these boxes as currently use a DM800SE and also a TM800.. dont ask

    Anyway just looking for some advice on how to flash it and best image to use. I believe this is done via USB but just want to ensure i do it right and not brick the box before its even set up.

    Thanks in advance.

    M

  3. #3
    Top Poster Data7's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Wigan
    Posts
    116
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    All you have to do is place the unzziped file to the root of your fat32 usb pen. ie when you look at the pendrive dir it should have a dir on called vuplus and in that dir it should say solo. place in usb in the front or back hold the tiny little push button in the centre of the back of your box in for 6 seconds then let it update it only takes 5 mins. it will flash red or orange. DO NOT power down the box till it flashes green. most important wait 20 mins before you decide to switch it off if it is not flashing green.

    I have a better image now to use still Open Pli but much better functions. I will get round to uploading it later.

  4. #4
    Member mickm1's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    uk
    Posts
    47
    Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    cheers m8. just want to be sure that the image was safe for a clone solo.

    Thanks

    Mick

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    U.S.
    Posts
    8
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default OpenPli Solo fully loaded

    What would you recomend the best dual 12 or single 15 set up would be for getting loud under 400?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •