network setup help
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    DK Veteran billy2's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    some where over there
    Posts
    1,384
    Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    10 Posts

    Default network setup help

    hi all can anyone please tell me what is the best why to set up this network in pic 1 this is my old set up all working well with no probs. what i would like to do is have everything giga setup and do a way with 2 the 10/100 switches





    in pic 2 is what iam looking to do with my network can it be done ??? and what is best why . (please rember 100% noob doing this sort of thing) thanks guys
    Attached Images Attached Images
    please press the little red THANKS tab
    if I helped if not press the green tab to tell me to f**Koff



    sometimes life will kick you around , but sooner or later , you realize you`re a warrior , and your stronger than anything life throws your way !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. #2
    DK Veteran billy2's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    some where over there
    Posts
    1,384
    Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    10 Posts

    Default

    ok guys all i need to do now is get the dlink working downstairs now everythink else is working

    cheers
    please press the little red THANKS tab
    if I helped if not press the green tab to tell me to f**Koff



    sometimes life will kick you around , but sooner or later , you realize you`re a warrior , and your stronger than anything life throws your way !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    DK Veteran billy2's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    some where over there
    Posts
    1,384
    Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    10 Posts

    Default

    ok all done and all working
    please press the little red THANKS tab
    if I helped if not press the green tab to tell me to f**Koff



    sometimes life will kick you around , but sooner or later , you realize you`re a warrior , and your stronger than anything life throws your way !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #4
    Newbie

    Join Date
    May 2018
    Posts
    14
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    En su día le hice esta misma instalación a un amigo y le funcionó varios años.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Virgin Islands
    Posts
    16
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default network setup help

    Can you post a screen shot of the network setup in the DVR so I can double check it? Shane

  6. #6
    V.I.P. Member
    cunny's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    The Shoutbox
    Posts
    5,215
    Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    219
    Thanked in
    146 Posts

    Default

    Glad its goimng. Time on here very very limited.

    couple pointers though, Let main router handle DCHP requests so you dont end up with IP Conflicts
    2nd. You might have to put ethernet lead into LAN instead of WAN depends on router.


    I use a very similar setup and it works really well

    "Make it idiot proof and someone will make a better idiot."

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    7
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MichaelThugs View Post
    Can you post a screen shot of the network setup in the DVR so I can double check it? Shane
    I want that too

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •