TSmedia enigma2 plugin - Page 2
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    primewire is blocked by my isp so I can't access the 1channel movies and series, what can I do?

  2. #17
    Top Poster
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    160
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bazinga View Post
    primewire is blocked by my isp so I can't access the 1channel movies and series, what can I do?
    Theres a couple of fixes about, quick google should find them. Either a pyo change for the tsmedia 1channel or a fixed stand alone plugin.

  3. #18
    Newbie
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Some links like tsmedia iptv, live webcam and iptv-feeds not working for about a week now, plus the update link is dead. Never had this before, anyone else / know what the problem is ?

  4. #19
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    42
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello all, I cannot update TSMedia to 4.9 as I am getting a 404 error message from my DM800hd whenever I try to update...any suggestions?

  5. #20
    Newbie
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    does this work on clone 800hd

  6. #21
    V.I.P. Member andy91's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Midlands
    Posts
    3,734
    Thanks
    134
    Thanked 196 Times in 157 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Pevoque View Post
    does this work on clone 800hd
    Perfectly mate

    Andy

  7. #22
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    71
    Thanks
    8
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    I am also running a dm800hd on my open pli image and can see for the tsmedia there is an update available. however when I download it, its downloads fine, installs to root, asks me to reboot, once rebooted the same version 4 still is installed. tried this a few times and it never installs version 5.

    I think the issue could be lack of space on the root / partition however I have recovered about 6mb of space by deleting unused plugins and skins.

    Is this space sufficient or could I be suffering another issue?

    Thanks

  8. #23
    V.I.P. Member andy91's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Midlands
    Posts
    3,734
    Thanks
    134
    Thanked 196 Times in 157 Posts

    Default

    Try and install from Ts Panel and see if that fixes it.

    Andy

  9. The Following User Says Thank You to andy91 For This Useful Post:

    isotonic_uk (4th April, 2014)

  10. #24
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    71
    Thanks
    8
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by andy91 View Post
    Try and install from Ts Panel and see if that fixes it.

    Andy
    Sorry I have had a look but cannot find an updates section like what is in the tsmedia page. Are you able to advise?

    Thanks

  11. #25
    V.I.P. Member andy91's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    East Midlands
    Posts
    3,734
    Thanks
    134
    Thanked 196 Times in 157 Posts

    Default

    You need to install the plugin TS Panel which is on the forum somewhere. Login to the box and drop the file in a folder called tmp and update both TS Panel first and reboot as that will probably need updating. Then look in TS Panel in Tunisataddons I believe and look for TS Media. You can then update there.
    Might have to search the forum for TS Panel to download.

    There you go I out now playing golf!

    http://www.digital-kaos.co.uk/forums...9/#post1572176


    Andy.
    Last edited by andy91; 4th April, 2014 at 12:23 PM.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •