FGTech2 0050-0103 clone run problem -- help me!!
Register
Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Top Poster Africa's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    123
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default FGTech2 0050-0103 clone run problem -- help me!!

    help, my interface not working!!

    select model, I give you identify, or read, ... indicator bar to reach 100% automatically exit the program without reason. Someone happened to him?


    I thought that might be the fgtech eeprom, and have restored some times .. But do not get results.

    you can upgrade to more modern?

    eeprom attached my FGT2 to test it.
    ..............Thank you. ...
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files
    Original BDM EVC with adapters, SPI EVC, Galep5 programmer, emp11 programmer, upa1.3, kwp2000plus, MPPS, Ktag, Kess, Galletto ofiicial, and many more...

  2. #2
    Top Poster Africa's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    123
    Thanks
    10
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    solved. failure was a problem with my computer.
    HD formated, reinstalled everything and ok.

    the eprom that attachment is ok, are those of 0050-0103. (This carries a USB hardware-key).
    Original BDM EVC with adapters, SPI EVC, Galep5 programmer, emp11 programmer, upa1.3, kwp2000plus, MPPS, Ktag, Kess, Galletto ofiicial, and many more...

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •