Solo2 - OPENVIX Image - Autobouqets - problems with audio on all MTV channels???????
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    70
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Solo2 - OPENVIX Image - Autobouqets - problems with audio on all MTV channels???????

    Hi, running the openvix 3.0.664 and using the autobouqets for sly uk channel list. Having problems with all my mtv channels, they all seem to be playing the audio of MTV1??

    any ideas, tried all sorts cant get to the bottom of it?

    Thanks.

  2. #2
    DK Veteran lincsat's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,228
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    181
    Thanked in
    137 Posts

    Default

    Not sure about ViX with Blackhole, just set the default Audio to English in Auto language in settings.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    70
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    cheers linc thats done it! not sure why its done that. has 4 audio options on each mtv channel 1st 3 all playin audio of mtv1, 4th option english, job solved. cheers!

  4. #4
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,262
    Thanks Thanks Given 
    435
    Thanks Thanks Received 
    688
    Thanked in
    553 Posts

    Default

    i noticed that also running vix,it may depend of what extra info is on that tp for other things.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •