Mini vu+duo clone
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    scotland
    Posts
    36
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    40
    Uploads
    0

    Default Mini vu+duo clone

    Hi, wondering if anybody can help me. I have a box that stays in stand-by mode, the light flashes with the controller but nothing else. I can hear the hard drive starting up when you turn it on. I have tried flashing It with five different usb sticks, they just flash for a few minutes then stop. It makes no difference, I have left it for as long as half an hour. I have tried to flash I with vu util, it goes to 80 percent then stops.
    I cant see it on my network anymore, so I cant connect to it. If I plug the ethernet cable in, one light is yellow and one flashes green.
    Anybody got an ideas?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    scotland
    Posts
    36
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    40
    Uploads
    0

    Default

    Sorry please move or delete admin, just noticed I posted in the wrong place.
    Thanks

  3. #3
    Newbie eddhutch's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    15
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Is the HDD an internal 2.5. If so what make and model
    Thanks


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Hi readyrangers. Did you ever get this problem solved as my mini duo is doing the exact same? Vu Util just gives a message "fail to open" when i try to connect the box to flash via rs232

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •