starview hd combo cable option
Register
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Top Poster +
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    242
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    115
    Uploads
    0

    Default starview hd combo cable option

    i need some info, does the starview Hd have any firmware that would allow me to have cable, as you know cable sealion is possible but the starview hd combo used to connect automatically via ustream

    was thinking about buying an amiko hd cable box but thought i would ask around first to see if it was possible with the starview hd combo running a firmware update

  2. #2
    Junior Member jon50's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    greater manchester
    Posts
    31
    Thanks
    28
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Hi m8 ive got the same box and i also need info as well

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    9
    Uploads
    0

    Default

    I am also curious about sv hd combo firmware

  4. #4
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,258
    Thanks
    434
    Thanked 687 Times in 552 Posts
    Downloads
    50
    Uploads
    6

    Default

    think that box is closed source on cable file,only opens on sat with alternative firmware.

  5. #5
    Top Poster +
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    242
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    115
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cactikid View Post
    think that box is closed source on cable file,only opens on sat with alternative firmware.
    yes i did think that, im running the spiderbox firmware for sat side but wanted to see if there were any options before i bought the amiko hd

  6. #6
    DK Veteran vorlon2257's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Vorlon Homeworld
    Posts
    359
    Thanks
    18
    Thanked 44 Times in 32 Posts
    Downloads
    45
    Uploads
    0

    Default

    I think all you have to do is put your HD Combo back to being a HD Combo using the correct firmwars etc.. and then enter your details ( if you know what I mean) just like you did for Satellite side of it. But really guys it's such an old box now is it really worth it, I've got 2 of them and when I get the money together I've investing in a more upto date box/s and retiring the 2 of them to a cardboard box to be put into the loft.

    There are much better alternatives now to the HD Combo.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default Starview Combo +

    Starview Combo lan.Only !You can use them on cable,(with c/s)
    with carling 531.works fine,
    cheers..
    Attached Files Attached Files

  8. The Following 4 Users Say Thank You to electral For This Useful Post:

    12345guy12345 (19th May, 2017),cactikid (31st December, 2014),jon50 (2nd January, 2015),microchip11uk (9th January, 2015)

  9. #8
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,258
    Thanks
    434
    Thanked 687 Times in 552 Posts
    Downloads
    50
    Uploads
    6

    Default

    dam its in downloads nice one m8,thought it was a goner by now.
    Last edited by cactikid; 31st December, 2014 at 01:46 PM.

  10. The Following User Says Thank You to cactikid For This Useful Post:

    electral (31st December, 2014)

  11. #9
    Newbie
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Downloads
    14
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cactikid View Post
    dont use live links m8 its a nono
    Sorry m8.didn't realise it was a no no.
    cheers..

  12. #10
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,258
    Thanks
    434
    Thanked 687 Times in 552 Posts
    Downloads
    50
    Uploads
    6

    Default

    i checked later and saw it was to dk =ok ,if it was an outside link be worried as you see i edited my post when i checked again .cheers.

  13. The Following User Says Thank You to cactikid For This Useful Post:

    electral (31st December, 2014)

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •