DM500: Commando 15.0c lip sync
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    DK Veteran
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,686
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default DM500: Commando 15.0c lip sync

    have 3 500s with commando 15.c all lose lip sync arfter a hour or so , i know loads of you run this image ? with no probloms?
    flashed with dreamup , erase image first then the 15.c

    any fixs pleases , i love this image and box but cant live with this problom any more

  2. #2
    V.I.P. Member
    smirnoff_rules's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    birmingham
    Posts
    9,521
    Thanks
    523
    Thanked 1,048 Times in 583 Posts

    Default

    we all have this ,. press audio button and a second later no problem
    any information provided is for educational/experimental purposes only.

  3. #3
    DK Veteran
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,686
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by smirnoff_rules View Post
    we all have this ,. press audio button and a second later no problem
    thanks mate had read others didnt have this problom , shame all the good work on the image let down by this glitch , your way works but that winds me up i just cant put up with it as odd as it sounds , so will look for a image without this flaw

    thanks again

  4. #4
    DK Veteran
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,686
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by the man View Post
    thanks mate had read others didnt have this problom , shame all the good work on the image let down by this glitch , your way works but that winds me up i just cant put up with it as odd as it sounds , so will look for a image without this flaw

    thanks again
    Same problom any fix for this yet?

  5. #5
    Mr. DK DJ
    maca's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    liverpool
    Posts
    7,723
    Thanks
    487
    Thanked 1,164 Times in 642 Posts

  6. The Following User Says Thank You to maca For This Useful Post:

    12345guy12345 (19th March, 2016)

  7. #6
    Old Git PaphosAL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,065
    Thanks
    49
    Thanked 214 Times in 56 Posts

    Default

    If peeps who are watching the same channel for hours on end get pi**ed off with lipsync issues, and cannot be arsed to do either of the following during an AD break, or Interval:

    1. Press [AUDIO] and get a black screen for 2 secs with a message (for 6 secs) appearing. Oh dear, what a catastrophe. Let's go back to Enigma (which has the same lipsync issues)

    2. Do the same as in Enigma (its only fix) when you spot the lipsync drifting: Channel up / Channel down back to where you were. Commando will be faster than Enigma on this zapping exercise, promise...

    Cheers- AL

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •