cant get movie streams to work
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    69
    Thanks Thanks Given 
    43
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default cant get movie streams to work

    hi
    i updated tsmedia to 7.91 on my vu duo but when i try to stream any movies i cant get any of them to work.
    when i click on movies and series and say i chose 1 channel movies then a catergory ...say action...its says no movies. on other ones like ice films the movies are there but they simply will not play.
    have i done something wrong or is it my internet connection?

  2. #2
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,262
    Thanks Thanks Given 
    435
    Thanks Thanks Received 
    688
    Thanked in
    553 Posts

    Default

    some or many item from tsmedia on my vu boxes with vix images wont play movies as the path is blocked a bit like the pirate bay,i believe settings inside of ts media need to be changed from a blocked place to a working place,there are a number of posts you will have to do a search for to see whats done.

  3. The Following User Says Thank You to cactikid For This Useful Post:

    grogking (5th October, 2014)

  4. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    69
    Thanks Thanks Given 
    43
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by cactikid View Post
    some or many item from tsmedia on my vu boxes with vix images wont play movies as the path is blocked a bit like the pirate bay,i believe settings inside of ts media need to be changed from a blocked place to a working place,there are a number of posts you will have to do a search for to see whats done.
    hi cactikid
    i have searched for ages with things like "no streams" "films not working" etc but struggling to find anything...
    i will have gone through the general settings and dont see anything that could block anything?

  5. #4
    Moderator
    digicon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    12,536
    Thanks Thanks Given 
    1,003
    Thanks Thanks Received 
    2,883
    Thanked in
    1,764 Posts

    Default

    Take a look at this thread here: http://www.digital-kaos.co.uk/forums...hannel-407510/ could be of some help with the proxy situation, Others i believe have downgraded to an earlier release such as 7.5 to get a fully working TSmedia


  6. The Following User Says Thank You to digicon For This Useful Post:

    grogking (6th October, 2014)

  7. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    69
    Thanks Thanks Given 
    43
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by digicon View Post
    Take a look at this thread here: http://www.digital-kaos.co.uk/forums...hannel-407510/ could be of some help with the proxy situation, Others i believe have downgraded to an earlier release such as 7.5 to get a fully working TSmedia
    excellent...i will check it out tonight....many thanks!

  8. #6
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    69
    Thanks Thanks Given 
    43
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    hmmmm its a bit deep for me

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •