Fiat ducato vmax set
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    DK Veteran

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    642
    Thanks
    28
    Thanked 216 Times in 161 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    0

    Default Fiat ducato vmax set

    Hi to all members of DK,
    I ask for help if it possible for set vmax on Fiat Ducato edc16c39.
    If it possible someone to set on 90km\h I will be very thankful.


    Thanks in regards
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    DK Veteran

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Europe
    Posts
    537
    Thanks
    129
    Thanked 412 Times in 120 Posts
    Downloads
    37
    Uploads
    0

    Default

    limit 90 test and result
    pass pm
    Attached Files Attached Files

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Yura123 For This Useful Post:

    gitko (23rd May, 2015),tedorz (28th November, 2017)

  4. #3
    DK Veteran

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    642
    Thanks
    28
    Thanked 216 Times in 161 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    0

    Default

    Thanks mate.
    This car have 2 block whit maps and you set only on the second block a value.

    Regards

  5. The Following User Says Thank You to gitko For This Useful Post:

    Yura123 (23rd May, 2015)

  6. #4
    DK Veteran
    pike's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1,758
    Thanks
    1,811
    Thanked 1,268 Times in 765 Posts
    Downloads
    110
    Uploads
    1

    Default

    Hi, use diagnostic equipment to change the limit


    .

  7. #5
    DK Veteran

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    642
    Thanks
    28
    Thanked 216 Times in 161 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    0

    Default

    I haven't orig equipment for fiat, for this I have to set in flash

    regards

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •