Everything Carprog... - Page 49
Register
Page 49 of 55 FirstFirst ... 394445464748495051525354 ... LastLast
Results 721 to 735 of 816
  1. #721
    Member
    nici's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Poland
    Posts
    63
    Thanks
    9
    Thanked 47 Times in 16 Posts

    Default

    I found it. Solution looks OK. CP 8.21 work but not tested on car.

  2. #722
    Member
    nici's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Poland
    Posts
    63
    Thanks
    9
    Thanked 47 Times in 16 Posts

    Default

    Anybody know, why my CP after select some function in cp, ( eg. edc16 vag ) disconnect from usb ? Sounds like cable unplug. I dont know why, cable OK, tested on 2 pcs CP.

  3. #723
    DK Veteran
    mikroel's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    EU
    Posts
    882
    Thanks
    185
    Thanked 503 Times in 299 Posts

    Default

    For ECU VAG A1+ adapter must be connected

    Sent from my JSN-L21 using Tapatalk


    Marelli decoder
    ,Carprog FULL + NEW 4in1 adapter ,Orange5 calcs,UUPA PRO Adapters,KESS,KTAG

  4. #724
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    44
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hallo does the clone china carprog 8.21 online will works 70% of original device,i need it only for airbag,thanks all for help,how much it cost the original device from where i can buy it

  5. #725
    DK Veteran
    mikroel's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    EU
    Posts
    882
    Thanks
    185
    Thanked 503 Times in 299 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ali lbl View Post
    hallo does the clone china carprog 8.21 online will works 70% of original device,i need it only for airbag,thanks all for help,how much it cost the original device from where i can buy it
    No China clone never can do 70% of original.

    Original from codecard only!

    If u looking for good clone only
    EU clone is good solutions.

    Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
    Last edited by mikroel; 23rd November, 2019 at 01:03 AM.


    Marelli decoder
    ,Carprog FULL + NEW 4in1 adapter ,Orange5 calcs,UUPA PRO Adapters,KESS,KTAG

  6. The Following User Says Thank You to mikroel For This Useful Post:

    ali lbl (23rd November, 2019)

  7. #726
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    44
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hallo friend where I can buy it the EU clone carprog,do you know how much it cost,thank you very much

  8. #727
    Top Poster
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    152
    Thanks
    24
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    you found ?

  9. #728
    Top Poster
    kadidiag's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    143
    Thanks
    48
    Thanked 148 Times in 67 Posts

    Default

    hi all friends i need to rework my device so i dont have MM74HC128M in my area but i have MM74HC14M so i need electronics men advice me about if are compatible am not electronic specialist.

    please help me brrs i wont to damage my device.
    click thank if helpful

  10. #729
    Top Poster
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Jumping Around the globe
    Posts
    193
    Thanks
    10
    Thanked 28 Times in 22 Posts

    Default

    Tried to get radio code from vw technisat by using my original carprog, it failed, I get "read error"

    If i read the eeprom under the eeprom menu 24c16, it reads fine and i get dump. but cannot get the code.

    any ideas?

  11. #730
    Top Poster
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    117
    Thanks
    40
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    Hello Mates.
    Can do rework on clone CP V10.93 offline version?

  12. #731
    Top Poster
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    197
    Thanks
    40
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Default

    Hello
    Any one have lucky reading carpass in opel vetra C ?
    Which version you used for it ?

    Regards


    Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  13. #732
    DK Veteran
    mikroel's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    EU
    Posts
    882
    Thanks
    185
    Thanked 503 Times in 299 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nexusjose View Post
    Hello
    Any one have lucky reading carpass in opel vetra C ?
    Which version you used for it ?

    Regards


    Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
    Yes by eu clone

    https://youtu.be/Ez-rMlgPGtY

    Sent from my JSN-L21 using Tapatalk


    Marelli decoder
    ,Carprog FULL + NEW 4in1 adapter ,Orange5 calcs,UUPA PRO Adapters,KESS,KTAG

  14. The Following User Says Thank You to mikroel For This Useful Post:

    nexusjose (24th January, 2020)

  15. #733
    DK Veteran

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    EU Romania
    Posts
    815
    Thanks
    91
    Thanked 143 Times in 98 Posts

    Default

    Hi,

    Test some one if can in one clone carprog unit to writhe the one valid serial know from one original unit carprog and after to use it the clone unit like original with internet update ?

  16. #734
    Top Poster
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    197
    Thanks
    40
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mikroel View Post
    Yes by eu clone

    https://youtu.be/Ez-rMlgPGtY

    Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
    Thank you

    I can read car pass i change 4 , 74hc125. I do test and never fail but it is no correct, change and work very good


    Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  17. #735
    Newbie
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    10
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    First off...thanks to all who have posted in this thread.

    I've reflashed my clone carprog with both the v4.47 and v8.21 at the beginning of this thread but when I connect the mcu to my computer and launch the carprog software the device is not recognized. I do not have usb human interface listed in device manager either. I've tried with both the 12v external power connected and without. The corresponding lib file from this thread is in the same folder as carprog.exe

    When reflashing the mcu I did not remove the at88 chip since the latest tutorials I found said there was no need to remove it.

    If I erase the mcu and connect to the computer the computer recognizes that something is plugged in but cannot identify it.

    I've tried multiple usb cables and multiple computers all with the same result.

    Is this a sign that either the at88 chip is corrupt or erased or maybe the mcu is dead?

    Does anyone have any suggestions to try to bring this back to life or should I just buy another mcu and start over?

    Thanks.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •