Register
Page 415 of 552 FirstFirst ... 315365405410411412413414415416417418419420425465515 ... LastLast
Results 6,211 to 6,225 of 8278
  1. #6211
    DK Veteran

    Join Date
    Aug 2015
    Location
    BEHIND YOU
    Posts
    808
    Thanks Thanks Given 
    289
    Thanks Thanks Received 
    601
    Thanked in
    293 Posts

    Default

    please fix add key by dump
    to mercedes ML AAM and EAM... because i get always error
    IF MY POST WAS HELPFUL DON'T FORGET TO GIVE ME LIKE AND REPUTATION... THAT WILL KEEP US HELPING OTHER'S

  2. The Following User Says Thank You to eliaselias For This Useful Post:

    ruffles1986 (8th July, 2019)

  3. #6212
    Top Poster

    Join Date
    Oct 2016
    Location
    France
    Posts
    126
    Thanks Thanks Given 
    202
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    15 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by eliaselias View Post
    please fix add key by dump
    to mercedes ML AAM and EAM... because i get always error
    i have the same problem,i did say it about 2 months ago but nothing change,i do you use another tool for old mercedes

  4. #6213
    DK Veteran

    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    486
    Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    67 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by barho67 View Post
    i have the same problem,i did say it about 2 months ago but nothing change,i do you use another tool for old mercedes
    these errors are many many that will never be solved, for example, xhorse released new product named vag obd helper, which can collect data for audi bcm2 all key lost internal can data collect for vvdi2, in case that vvdi2 should be able to do it self, but can not, always error

  5. The Following 3 Users Say Thank You to K1nd3r For This Useful Post:

    immoneard (8th July, 2019), sniegavirs (8th July, 2019), super jumbe (8th July, 2019)

  6. #6214
    DK Veteran
    p1et's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    4,019
    Thanks Thanks Given 
    2,377
    Thanks Thanks Received 
    2,273
    Thanked in
    1,586 Posts

    Default

    I ordered some CAS4/FEM BMW 868MHz keys from autokeys.us. Is it possible to change their frequency to 315MHz? Someone have access to those PCB keys to look? I'd like to know before I order 315MHz from them next order.

  7. #6215
    DK Veteran
    didi_du_93000's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    France Paris
    Posts
    1,928
    Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    240 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by p1et View Post
    I ordered some CAS4/FEM BMW 868MHz keys from autokeys.us. Is it possible to change their frequency to 315MHz? Someone have access to those PCB keys to look? I'd like to know before I order 315MHz from them next order.
    I will check tomorrow.
    But for me in EU. 90% of cas4 is 868
    90% of fem/bdc is 433.
    And key 433 from autokeys.us can work with both cas4 and fem/bdc.


    With Tapatalk

  8. The Following 3 Users Say Thank You to didi_du_93000 For This Useful Post:

    barho67 (8th July, 2019), kronk92 (15th March, 2020), p1et (8th July, 2019)

  9. #6216
    DK Veteran
    p1et's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    4,019
    Thanks Thanks Given 
    2,377
    Thanks Thanks Received 
    2,273
    Thanked in
    1,586 Posts

    Default

    Would be nice, thanks. I have customer with 5 series USA so I need 315MHz and I heard keys from autokeys.us are 100% reliable and working on cas4/fem both that's why I ordered from them

  10. #6217
    DK Veteran

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,760
    Thanks Thanks Given 
    510
    Thanks Thanks Received 
    770
    Thanked in
    530 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by didi_du_93000 View Post
    I will check tomorrow.
    But for me in EU. 90% of cas4 is 868
    90% of fem/bdc is 433.
    And key 433 from autokeys.us can work with both cas4 and fem/bdc.


    With Tapatalk
    Not exactly - for 433 you have to specify if you need it to work for FEM or you need it for CAS4. They are not compatible like on 868 and 315 mhz.
    This is only for 433mhz. And I heard there is a way to distinguish them by the exact MHZ they are working on:
    - if it is 433.9mhz then it should be key for CAS4 system which has EWS4 level of security;
    - if it is 433.2mhz then you can use it only on FEM/BDC system, which is also called CAS4+ with EWS5 level of security.

  11. The Following 2 Users Say Thank You to autoTkey For This Useful Post:

    sniegavirs (11th July, 2019), super jumbe (12th July, 2019)

  12. #6218
    Top Poster
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    178
    Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    22 Posts

    Default

    Will vvdi2 change kilometers in Passat B8 via OBD?

    Will vvdi2 change kilometers in Passat B8 via OBD?Will vvdi2 change kilometers in Passat B8 via OBD?

  13. #6219
    DK Veteran

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,204
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    882
    Thanked in
    533 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lem2 View Post
    Will vvdi2 change kilometers in Passat B8 via OBD?

    Will vvdi2 change kilometers in Passat B8 via OBD?Will vvdi2 change kilometers in Passat B8 via OBD?
    As there are several types of dashboards, there is no clear answer on it.
    Continental/VDO regular dashboard yes
    JCI no -> only Baracuda with partnumber 3G0 920 741
    Magnetti Marelli by dash coder
    Virtual cockpit / AID no tool at all

  14. The Following 2 Users Say Thank You to exe123 For This Useful Post:

    immoneard (12th July, 2019), lem2 (12th July, 2019)

  15. #6220
    DK Veteran

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    uk
    Posts
    2,213
    Thanks Thanks Given 
    647
    Thanks Thanks Received 
    817
    Thanked in
    657 Posts

    Default

    Can someone help me with an Audi A6 2012 akl please...

    Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

  16. #6221
    DK Veteran
    yugo45's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,571
    Thanks Thanks Given 
    2,346
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    1,085 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by comizelu View Post
    Can someone help me with an Audi A6 2012 akl please...

    Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
    You have to take out Steering lock and read EVL .

  17. #6222
    DK Veteran
    yugo45's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,571
    Thanks Thanks Given 
    2,346
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    1,085 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by eliaselias View Post
    please fix add key by dump
    to mercedes ML AAM and EAM... because i get always error
    We can just keep dreaming, this problem is old over 2 years and never been fixed.

  18. #6223
    DK Veteran

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    uk
    Posts
    2,213
    Thanks Thanks Given 
    647
    Thanks Thanks Received 
    817
    Thanked in
    657 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by yugo45 View Post
    You have to take out Steering lock and read EVL .
    Yes did that..
    I have bcm2,elv,ECU files.
    Car still turn ignition but not start.
    I need to connect to can but gearbox is manual not CVT .

    Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

  19. #6224
    DK Veteran

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    uk
    Posts
    2,213
    Thanks Thanks Given 
    647
    Thanks Thanks Received 
    817
    Thanked in
    657 Posts

    Default

    these are all files...
    Attached Files Attached Files

  20. #6225
    DK Veteran

    Join Date
    Apr 2016
    Location
    uk
    Posts
    2,213
    Thanks Thanks Given 
    647
    Thanks Thanks Received 
    817
    Thanked in
    657 Posts

    Default

    Anyone done a 2012+ Audi A6 akl ?
    Vvdi2 is asking to connect on internal canbus.
    Has 2 options,with CVT gearbox or without.
    For cars without CVT gearbox there is no explanation where I have to connect.
    Anyone can advise please where to connect on canbus on this car?
    Thanks

    Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.