Latest Kryptview A780 & A850 Firmware - Page 3
Register
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
  1. #31
    Top Poster +
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    235
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Yes i have followed that all done right but it just says download not needed

  2. #32
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    75
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    guys does this mean in a week or so will be able to update a780 box through internet connection to the box and should be up and running again ?

  3. #33
    Top Poster + arky4's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    glasgow
    Posts
    210
    Thanks
    6
    Thanked 15 Times in 13 Posts

    Default

    looking through posts, gives the impression you just flash box as you done when you first set up . looking at other sites tells you once flashed, you then purchase something is this the case
    tiger4

  4. #34
    DK Veteran
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,687
    Thanks
    54
    Thanked 84 Times in 77 Posts

    Default

    yeah once flashed you have to buy a gift now ask no more on this site.

  5. The Following User Says Thank You to ASEK For This Useful Post:

    satsmo (28th May, 2016)

  6. #35
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,262
    Thanks
    435
    Thanked 688 Times in 553 Posts

    Default

    how many times to people need telling the old ways are dead

  7. The Following User Says Thank You to cactikid For This Useful Post:

    joe516 (28th May, 2016)

  8. #36
    DK Veteran
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,687
    Thanks
    54
    Thanked 84 Times in 77 Posts

    Default

    tight wads

  9. #37
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,262
    Thanks
    435
    Thanked 688 Times in 553 Posts

    Default

    ok not for the tight wads new online update from previous firmware now working.

  10. #38
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    39
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    More than willing to *****...but how? Sorry, searched through all threads and cannot work I it out, am I missing something. Any advice welcome
    Last edited by Johnner; 30th May, 2016 at 04:37 PM. Reason: Read the rules here please !!

  11. #39
    Top Poster
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    You need to look on other forums

  12. #40
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    79
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Iv successfully updated the firmware on the box but when turned on the box and done a factory reset im still only getting the fta channels, are the boxes down in Birmingham today?

  13. #41
    Top Poster
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    135
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Did u get something else to put on the box after flash ??

  14. #42
    Junior Member flipflop63's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    28
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 1 Post

    Default

    he's missed the most important thing

  15. #43
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    50
    Thanks
    17
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    I download and tried the test server ...but mine not working .... mine tap tap broadband n Merseyside area ...for any one this update working with tap tap net... or only vrmi n spy ?

  16. #44
    V.I.P. Member

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,262
    Thanks
    435
    Thanked 688 Times in 553 Posts

    Default

    new online update for the 780 to fix a bug issue.

  17. #45
    Newbie
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi

    I downloaded the software for the A780 (04/06/2016), version 4.5.04 and I downloaded it onto the box, but im only getting FTA channels?

    Any suggestions?

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •