***** SMELECOM SUPPORT THREAD ***** - Page 2
Register
Page 2 of 51 FirstFirst 123456712 ... LastLast
Results 16 to 30 of 759
  1. #16
    DK Veteran
    javyb's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,352
    Thanks
    630
    Thanked 588 Times in 434 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cokolo View Post
    What about Visteon, EDC 15, EDC 16 does it work? Or maybe I don't know how to press button on Smelecom ☺
    Visteon never tried. Edc15 16 u r right poor coverage but people don't pay me enough to do them memories

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Don't forget to hit thanks button

  2. #17
    DK Veteran
    XmoDDeR's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    putting salt on leeches, one grain at a time!
    Posts
    1,946
    Thanks
    599
    Thanked 1,134 Times in 606 Posts
    Downloads
    57
    Uploads
    0

    Default

    never an issue reading epps, as correctors we should all know eprom specs and voltage tolerances , and voltage settings for on and offboard reading . i have never had an issue reading any type of eprom with smelecom i have both and handheld both read correct , and like J says can timeout happens you have to keep system awake common way is headlights. most errors with epp reading is due to bad clip or dirty surface( ie enamel or epoxy) clean wrk area correctly. happy programming.

    Reading is fundamental, asking is easy............................

  3. The Following 4 Users Say Thank You to XmoDDeR For This Useful Post:

    DashProg (14th June, 2016),Ferrari308 (3rd May, 2017),hass42 (13th June, 2016),javyb (15th June, 2016)

  4. #18
    DK Veteran

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    760
    Thanks
    58
    Thanked 50 Times in 45 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by javyb View Post
    Visteon never tried. Edc15 16 u r right poor coverage but people don't pay me enough to do them memories

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

    Visteon with 95160 works but 95320 not covered

  5. #19
    DK Veteran
    hass42's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    USA
    Posts
    1,488
    Thanks
    411
    Thanked 221 Times in 149 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    I used to have few problems not initializing can on some Ford vehicle (MKZ, Fusion especially)
    Had to sometimes not just turn lights on, but drive vehicle as it was trying to read.
    But after I sent logs and recent updates it all works ok now.

  6. #20
    DK Veteran
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,092
    Thanks
    28
    Thanked 51 Times in 36 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    There is loads of eeprom that smelecom has that my dp4 doesnt have, plus eeprom updates are for free, good tool I'd say.

  7. The Following User Says Thank You to sparkz02 For This Useful Post:

    javyb (14th June, 2016)

  8. #21
    V.I.P. Member
    FxShaw's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Outta This World
    Posts
    2,589
    Thanks
    700
    Thanked 1,787 Times in 829 Posts
    Downloads
    10
    Uploads
    1

    Default

    Yesterday I tried to do a Saturn Vue 2004 using V2 it was in black...did not work. went update tool and today its in red...wth is up with that?
    If i had the option before when I bought the tool then why is it red now?

  9. #22
    DK Veteran
    XmoDDeR's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    putting salt on leeches, one grain at a time!
    Posts
    1,946
    Thanks
    599
    Thanked 1,134 Times in 606 Posts
    Downloads
    57
    Uploads
    0

    Default

    that option is only a month old so impossible to have when the tool was purchased , maybe you think you saw or glitch and software audit fixed your free for a day option

    Reading is fundamental, asking is easy............................

  10. The Following 2 Users Say Thank You to XmoDDeR For This Useful Post:

    javyb (14th June, 2016),super jumbe (17th June, 2016)

  11. #23
    V.I.P. Member
    FxShaw's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Outta This World
    Posts
    2,589
    Thanks
    700
    Thanked 1,787 Times in 829 Posts
    Downloads
    10
    Uploads
    1

    Default

    Quote Originally Posted by XmoDDeR View Post
    that option is only a month old so impossible to have when the tool was purchased , maybe you think you saw or glitch and software audit fixed your free for a day option
    Like I said...I used it yesterday and both version was in black..after update its in red. I know what I saw.

  12. #24
    DK Veteran
    XmoDDeR's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    putting salt on leeches, one grain at a time!
    Posts
    1,946
    Thanks
    599
    Thanked 1,134 Times in 606 Posts
    Downloads
    57
    Uploads
    0

    Default

    option is a month old maybe 2 tops

    Reading is fundamental, asking is easy............................

  13. #25
    DK Veteran
    javyb's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,352
    Thanks
    630
    Thanked 588 Times in 434 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by FxShaw View Post
    Yesterday I tried to do a Saturn Vue 2004 using V2 it was in black...did not work. went update tool and today its in red...wth is up with that?
    If i had the option before when I bought the tool then why is it red now?
    Speak to sales they can get tell you, posting on here nobody can tell you why your option is in red

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Don't forget to hit thanks button

  14. #26
    V.I.P. Member
    FxShaw's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Outta This World
    Posts
    2,589
    Thanks
    700
    Thanked 1,787 Times in 829 Posts
    Downloads
    10
    Uploads
    1

    Default

    Quote Originally Posted by javyb View Post
    Speak to sales they can get tell you, posting on here nobody can tell you why your option is in red

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    I will but got to wait till they get on in the night.

  15. #27
    DK Veteran
    javyb's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,352
    Thanks
    630
    Thanked 588 Times in 434 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by FxShaw View Post
    I will but got to wait till they get on in the night.
    I'm sure if it's removed by mistake they will activate again.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Don't forget to hit thanks button

  16. #28
    V.I.P. Member
    FxShaw's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Outta This World
    Posts
    2,589
    Thanks
    700
    Thanked 1,787 Times in 829 Posts
    Downloads
    10
    Uploads
    1

    Default

    Quote Originally Posted by javyb View Post
    I'm sure if it's removed by mistake they will activate again.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

    Here is what I think happen..
    They added it before and it didn't work Ver 2...How I know? cause just yesterday I tried ver1 and ver 2.. version 2 read ok but it wont write at all...
    they fixed ver 2 recently and after I update my unit it is now red..and now they would want me to buy it.

  17. #29
    DK Veteran
    javyb's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,352
    Thanks
    630
    Thanked 588 Times in 434 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by FxShaw View Post
    Here is what I think happen..
    They added it before and it didn't work Ver 2...How I know? cause just yesterday I tried ver1 and ver 2.. version 2 read ok but it wont write at all...
    they fixed ver 2 recently and after I update my unit it is now red..and now they would want me to buy it.
    When did u buy your tool?
    Are you on monthly updates?
    When did this version get added?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Don't forget to hit thanks button

  18. #30
    V.I.P. Member
    FxShaw's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Outta This World
    Posts
    2,589
    Thanks
    700
    Thanked 1,787 Times in 829 Posts
    Downloads
    10
    Uploads
    1

    Default

    Quote Originally Posted by javyb View Post
    When did u buy your tool?
    Are you on monthly updates?
    When did this version get added?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

    You got PM.....

 

 
Page 2 of 51 FirstFirst 123456712 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •