all blackhole have kodi?
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Top Poster
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sunny Morecambe
    Posts
    198
    Thanks
    5
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default all blackhole have kodi?

    do all blackhole images have kodi on them?

  2. #2
    V.I.P. Member benny/9's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    north west uk
    Posts
    1,965
    Thanks
    9
    Thanked 159 Times in 99 Posts
    Downloads
    31
    Uploads
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gingeee85 View Post
    do all blackhole images have kodi on them?
    i flashed a vu duo for a mate, and the latest bh image did not have kodi installed
    but this is a very old vu model, it makes you wonder if all the older boxes dont have kodi
    have you asked on their community about it?
    Please Read Carefully!
    No Sky UK NDS Videoguard Hacking Discussions.
    Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    the files available are kept for experimental & educational purpose only
    original vu duo2 /vu zero/ tm-nano-se. v-box / 36v /1.2 dish,

  3. The Following User Says Thank You to benny/9 For This Useful Post:

    DOUGALMCD (21st January, 2017)

  4. #3
    Moderator
    digicon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    12,537
    Thanks
    1,003
    Thanked 2,877 Times in 1,763 Posts
    Downloads
    21
    Uploads
    148

    Default

    Dont hold me to this but i am pretty sure that the Blackhole image with full blown Kodi only support there higher end receivers such as the Solo2,Duo2,Solo 4K,Ultimo 4K, Uno 4K possibly due to them having far superior dual core 1.3ghz processors and faster


  5. The Following 2 Users Say Thank You to digicon For This Useful Post:

    DOUGALMCD (21st January, 2017),toysoft (27th December, 2017)

  6. #4
    V.I.P. Member
    DOUGALMCD's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Suburbia
    Posts
    5,680
    Thanks
    1,025
    Thanked 770 Times in 520 Posts
    Downloads
    5
    Uploads
    0

    Default

    Add solo se and solo se v2 to that list digicon and yes only the boxes with superior processors are capable of running kodi smoothly.

  7. The Following 2 Users Say Thank You to DOUGALMCD For This Useful Post:

    digicon (21st January, 2017),toysoft (27th December, 2017)

  8. #5
    Newbie
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    What's the best price on a good clone anyone try one?

  9. #6
    DK Veteran
    toysoft's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    724
    Thanks
    26
    Thanked 85 Times in 71 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    I think that in matter of clones that accept Kodi you have the VU+ Solo2 (they had produced some Duo2 Clones but never seen one). So... Solo2 clone, but be carefull, use only images built for the clone brand you have if Solo2. For older clones, Solo/Duo/Uno the Ferrari images are fine.

    TS

    Quote Originally Posted by 001100 View Post
    What's the best price on a good clone anyone try one?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •