Opel CD70 and CID carpass - Page 2
Register
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    DK Veteran
    bank's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Ukraine
    Posts
    1,082
    Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    564
    Thanked in
    424 Posts

    Default

    Pinout? What car you want to install CID in?
    CID doesn't need to change pins in display connector

  2. #17
    Newbie
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default CID pass code

    Can i read the CID code in this image please?
    Help me please.
    Thanks

    CID1.jpgCID2.jpg
    Last edited by Pedro13746; 18th December, 2018 at 04:17 AM. Reason: Incomplete

  3. #18
    V.I.P. Member
    shooting's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    WALES
    Posts
    22,401
    Thanks Thanks Given 
    34,120
    Thanks Thanks Received 
    40,885
    Thanked in
    15,073 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Pedro13746 View Post
    Can i read the CID code in this image please?
    Help me please.
    Thanks

    CID1.jpgCID2.jpg
    It's difficult to read your poor images but looks Unregistered

    wbr
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Don't confuse "Standing on my Shoulders" with "Treading on my Toes" ..

  4. #19
    Newbie
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by shooting View Post
    It's difficult to read your poor images but looks Unregistered

    wbr
    looks Unregistered? This CID have a code that i don't know
    in some foruns, GID/CID - Siemens VDO 93c66 code @ 1E5 1E7 1E4 1E8
    Can you help me with that information please?
    Thanks

  5. #20
    V.I.P. Member
    shooting's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    WALES
    Posts
    22,401
    Thanks Thanks Given 
    34,120
    Thanks Thanks Received 
    40,885
    Thanked in
    15,073 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Pedro13746 View Post
    looks Unregistered? This CID have a code that i don't know
    in some foruns, GID/CID - Siemens VDO 93c66 code @ 1E5 1E7 1E4 1E8
    Can you help me with that information please?
    Thanks
    ACTUALLY post your dump....

    wbr
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Don't confuse "Standing on my Shoulders" with "Treading on my Toes" ..

  6. #21
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    27
    Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

    Default

    I need carpass from dump VDO CD 70 navi
    Attached Files Attached Files

  7. #22
    V.I.P. Member
    shooting's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    WALES
    Posts
    22,401
    Thanks Thanks Given 
    34,120
    Thanks Thanks Received 
    40,885
    Thanked in
    15,073 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jacck View Post
    I need carpass from dump VDO CD 70 navi
    Pin in your dump is 8079 but for CAR pin you need dump from Display not radio

    wbr
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Don't confuse "Standing on my Shoulders" with "Treading on my Toes" ..

  8. #23
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    27
    Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

    Default

    It is display dump 93c66 readed as 8 bit
    Attached Files Attached Files

  9. #24
    DK Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    5,239
    Thanks Thanks Given 
    9,766
    Thanks Thanks Received 
    12,684
    Thanked in
    3,597 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jacck View Post
    It is display dump 93c66 readed as 8 bit
    also code 8079

  10. The Following 3 Users Say Thank You to bogege For This Useful Post:

    LABDANI AHMED (9th June, 2019), shooting (9th June, 2019), smoggy (9th June, 2019)

  11. #25
    V.I.P. Member
    shooting's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    WALES
    Posts
    22,401
    Thanks Thanks Given 
    34,120
    Thanks Thanks Received 
    40,885
    Thanked in
    15,073 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jacck View Post
    It is display dump 93c66 readed as 8 bit
    What is the problem you are having? Display and Radio are matched pairs and should work without programming

    wbr
    Attached Images Attached Images
    Last edited by shooting; 9th June, 2019 at 03:36 PM.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Don't confuse "Standing on my Shoulders" with "Treading on my Toes" ..

  12. The Following User Says Thank You to shooting For This Useful Post:

    bogege (9th June, 2019)

  13. #26
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    27
    Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

    Default

    I need carpass. I want to programm new key to immobiliser.
    So if radio is paired with car then RADIO PIN = CARPASS?

    Quote Originally Posted by shooting View Post
    What is the problem you are having? Display and Radio are matched pairs and should work without programming

    wbr

  14. #27
    DK Veteran
    bank's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Ukraine
    Posts
    1,082
    Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    564
    Thanked in
    424 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jacck View Post
    if radio is paired with car then RADIO PIN = CARPASS?
    If your car's VIN is W0L0AHM75A2103116, then pin (security code from carpass) is 8079.
    Carpass is the card with VIN, security code, engine type, radio type, key number etc
    c7f8689s-960.jpg
    47f8689s-960.jpg

  15. #28
    Newbie
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Hello Guys hope that someone is still active here.
    Is it necessary that the VIN on the eeprom of the CID and CD70 is the same?
    I bought a CD70 and read the Security code and the same with my CID and Changed the Code from the CID to the same as the CD70 but still doesnt work ...

  16. #29
    V.I.P. Member
    shooting's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    WALES
    Posts
    22,401
    Thanks Thanks Given 
    34,120
    Thanks Thanks Received 
    40,885
    Thanked in
    15,073 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by xCInstinct View Post
    Hello Guys hope that someone is still active here.
    Is it necessary that the VIN on the eeprom of the CID and CD70 is the same?
    I bought a CD70 and read the Security code and the same with my CID and Changed the Code from the CID to the same as the CD70 but still doesnt work ...
    Did you replace both Display and radio, give full details

    wbr
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Don't confuse "Standing on my Shoulders" with "Treading on my Toes" ..

  17. #30
    Newbie
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by shooting View Post
    Did you replace both Display and radio, give full details

    wbr

    No the CID was installed since release (Astra H Opc 2008 and i got no Car Pass) but i bought the Car with an attachment Radio and i bought a used CD70 without a Security Code.
    So i read the eeprom from the CD70 (7609) and CID too (9807 must be the Original Code) and i wrote the eeprom form CID with the new Code from CD70 so both got the 7609 Code.
    But i didnt works ... maybe the China Clone Op Com is fault ??

    Thanks in advance

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •