Volvo V40 Pedestrian Crash
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    DK Veteran
    agstur's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Plovdiv
    Posts
    384
    Thanks
    62
    Thanked 272 Times in 213 Posts

    Default Volvo V40 Pedestrian Crash

    Hello,
    can you help me to clear this crash data from pedestrian unit!The SRS unit is from Volvo V40 with P31429510 number!And the chip is Infineon XC2361-72F!
    I remove allready the crash data,but the problem with the Pedestrian data is still theare!
    Thanks,in advance!
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    DK Veteran
    agstur's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Plovdiv
    Posts
    384
    Thanks
    62
    Thanked 272 Times in 213 Posts

    Default

    Nobody even try!?

  3. #3
    V.I.P. Member
    dragon100's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    From land of milk and honey
    Posts
    10,826
    Thanks
    1,736
    Thanked 9,034 Times in 5,972 Posts

    Default

    Try and report.
    Attached Files Attached Files
    You use srs units files at your own risk. I am not responsible for any damages. Don't ask about passes, one file=one pass.
    If I helped, please, use magic buttons reputation+thanks.

    Best regards.
    Dragon

  4. The Following User Says Thank You to dragon100 For This Useful Post:

    agstur (21st June, 2017)

  5. #4
    DK Veteran
    agstur's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Plovdiv
    Posts
    384
    Thanks
    62
    Thanked 272 Times in 213 Posts

    Default

    Hello, it's been a huge mistake when I uploaded the file!
    Instead of Pedestrian crash, I've uploaded the crash from srs unit! So now this is the real file from the Pedestrian Unit!
    Please if you can try to clear this crash too!
    Thanks!64kb infineon 2361A-56Fcrash Pedastrian inside.rar

  6. #5
    V.I.P. Member
    dragon100's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    From land of milk and honey
    Posts
    10,826
    Thanks
    1,736
    Thanked 9,034 Times in 5,972 Posts

    Default

    Try like this, clear errors, switch ignition off for 10sec, switch ignition on, clear errors again.
    You use srs units files at your own risk. I am not responsible for any damages. Don't ask about passes, one file=one pass.
    If I helped, please, use magic buttons reputation+thanks.

    Best regards.
    Dragon

  7. #6
    DK Veteran
    agstur's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Plovdiv
    Posts
    384
    Thanks
    62
    Thanked 272 Times in 213 Posts

    Default

    Hello!
    It does not work !
    Except all errors now i have a new one! Control Unit Configuration - Incompatible

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •