erorr conecting j-link TMS470R1VF288
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Varna
    Posts
    218
    Thanks
    4
    Thanked 156 Times in 72 Posts
    Downloads
    42
    Uploads
    0

    Default erorr conecting j-link TMS470R1VF288

    Hello i have big problem on connect to TMS470R1VF288 FORD 6000 CD use j-link clone ,and erorr found ...
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    DK Veteran
    audiopoint's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    MACEDONIA
    Posts
    1,577
    Thanks
    2,505
    Thanked 2,510 Times in 855 Posts
    Downloads
    41
    Uploads
    0

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Varna
    Posts
    218
    Thanks
    4
    Thanked 156 Times in 72 Posts
    Downloads
    42
    Uploads
    0

    Default

    thanks friend,i have schematic .....

  4. #4
    DK Veteran

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    690
    Thanks
    542
    Thanked 831 Times in 331 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0

    Default

    Try connetions other radio end other computer

  5. #5
    DK Veteran
    Dunker's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Yorkshire
    Posts
    934
    Thanks
    133
    Thanked 485 Times in 230 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    Make sure your init sequence is correct and in your picture you don't have the WDT marked - are you earthing it?
    V Series TMS470 / EEPROM data - encryption / decryption, totally pwned.

    IEC 62056-21 - new discussion: sonsivri.to/forum/index.php?topic=60412.0


  6. #6
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Varna
    Posts
    218
    Thanks
    4
    Thanked 156 Times in 72 Posts
    Downloads
    42
    Uploads
    0

    Default

    This radio was in he walked by someone else without knowing that if there...... try on other pc and not worked...

  7. #7
    DK Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    324
    Thanks
    10
    Thanked 342 Times in 139 Posts
    Downloads
    12
    Uploads
    0

    Default

    Pin 25 (AWD) TMS470 connect to GND.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Varna
    Posts
    218
    Thanks
    4
    Thanked 156 Times in 72 Posts
    Downloads
    42
    Uploads
    0

    Default

    yes friend ..pin 25 to GND ..and not worked same error ... Dunker i connect AWR pin to GND and not worked...
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg dd.JPG (116.4 KB, 158 views)
    Last edited by avolion; 6th March, 2014 at 01:04 PM.

  9. #9
    DK Veteran

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    690
    Thanks
    542
    Thanked 831 Times in 331 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0

    Default

    You tested other Ford radio?

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Varna
    Posts
    218
    Thanks
    4
    Thanked 156 Times in 72 Posts
    Downloads
    42
    Uploads
    0

    Default

    not have other radio ...

  11. #11
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    47
    Thanks
    11
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Downloads
    17
    Uploads
    0

    Default

    connected ok projected bad

  12. #12
    DK Veteran
    Dunker's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Yorkshire
    Posts
    934
    Thanks
    133
    Thanked 485 Times in 230 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    You have loaded the TMS470R1VF288 project file and not just selected the processor from the drop down list?
    V Series TMS470 / EEPROM data - encryption / decryption, totally pwned.

    IEC 62056-21 - new discussion: sonsivri.to/forum/index.php?topic=60412.0


  13. #13
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Varna
    Posts
    218
    Thanks
    4
    Thanked 156 Times in 72 Posts
    Downloads
    42
    Uploads
    0

    Default

    I selected yes and still not working ..I will try again tomorrow. This is same my problem and not solved .. link http://www.digital-kaos.co.uk/forums...-errors-99614/
    Last edited by avolion; 6th March, 2014 at 07:04 PM.

  14. #14
    DK Veteran
    Dunker's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Yorkshire
    Posts
    934
    Thanks
    133
    Thanked 485 Times in 230 Posts
    Downloads
    4
    Uploads
    0

    Default

    It can be a pain in the arse reading TMS470 in circuit inside a Ford radio. You can have problems for ages and start doubting yourself. Then, eventually, it just starts to work and stays working. It is very strange. When using J-Mem, I sometimes have to connect using J-Flash and then immediately disconnect before firing up J-Mem and then it works. Keep at it and you will get there. Maybe scope the connections to see if you have good waveforms (although, I have never had bad waveforms when I have struggled to connect).
    V Series TMS470 / EEPROM data - encryption / decryption, totally pwned.

    IEC 62056-21 - new discussion: sonsivri.to/forum/index.php?topic=60412.0


  15. #15
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Varna
    Posts
    218
    Thanks
    4
    Thanked 156 Times in 72 Posts
    Downloads
    42
    Uploads
    0

    Default

    solved friend i use other j link !!my j link is the problem ... thanks for help!!
    Attached Files Attached Files

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •