VMWare drivers for my 1070??
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default VMWare drivers for my 1070??

    So I'm running Fedora 27 with a GTX 1070Ti and while gathering Steam info for my support ticket to Feral I notice that it says:


    Video Card:


    Driver: VMware, Inc. llvmpipe (LLVM 5.0, 128 bits)
    VidMate AnyDesk https://mobdro.onl/download/




    Driver Version: 2.1 Mesa 17.3.6


    OpenGL Version: 2.1


    Desktop Color Depth: 24 bits per pixel


    Monitor Refresh Rate: 60 Hz


    VendorID: 0x10de


    DeviceID: 0x1b82


    Revision Not Detected


    Number of Monitors: 1


    Number of Logical Video Cards: 1


    Primary Display Resolution: 1920 x 1080


    Desktop Resolution: 1920 x 1080


    Primary Display Size: 23.54" x 13.23" (26.97" diag)


    59.8cm x 33.6cm (68.5cm diag)


    Primary VRAM Not Detected


    This is not a vm guest, nor has this install ever been virtualized.. how could this have happened and more importantly what can I do about it?
    Last edited by williamraj; 16th August, 2018 at 06:55 PM.

  2. #2
    Newbie OldAlex's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Obviously, Feral ports games to Linux using virtualization. So, nothing can be done about it.

    The game is wrapped in a virtual environment and it sees only virtual hardware. That is indicated in this report.
    Very few of the popular games support Linux natively - as a rule they were originally written on universal engines.
    Last edited by OldAlex; 16th August, 2018 at 09:37 AM.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    I just installed VMware workstation pro with windows 10 and it isnt detecting my GPU. I have an Nvidia GeForce GTX 1050 Ti with 4GB vRAM. No nvidia control panel is on the system and when i try to install nvidia geforce experience or manually install the drivers for the GPU it tells me it doesnt detect an nvidia GPU on my system. I looked in device manager and the only display adapter listed is "Microsoft Basic Display Adapter". I tried uninstalling the adapter and restarting to no avail.
    https://vidmateapp.vinhttps://9appsapk.vinhttps://vlc.vin
    Last edited by smithclarkson00; Today at 06:58 PM.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •