Register
Results 1 to 6 of 6

Thread: Tech2Win Help

  1. #1
    Top Poster +
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    201
    Thanks
    50
    Thanked 12 Times in 8 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0

    Default Tech2Win Help

    Can anyone help me sort a problem out with Tech2Win. I have it installed on a Lenovo i3 Laptop running Windows 10 Pro

    Using a Genuine MDI as Passthrough Interface. When i connect to the Caqr and start to run any diagnostic process the screen goes blank and Tech2Win just shuts down.

    Interface is good as it runs OK on same PC with a Genuine paid for GDS Subscription.

    If anyone can Team Viewer in to sort this i am happy to pay.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0

    Default

    You need to run it on windows xp. Do you know how to setup virtual box?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    the problem is not the operating system but explorer and above all the java version and the plugins.


  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    did you solve your problem with tech2win ??

  5. #5
    DK Veteran
    lmsvvavr's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    518
    Thanks
    64
    Thanked 41 Times in 31 Posts
    Downloads
    7
    Uploads
    0

    Default

    Hi

    I am exactly in the same boat...
    Spent a few days couple weeks ago, installing tech2 win, gds2 and global tis...
    Got everything opening and working on the bench...
    Today, for the first time after had everything set up, a Corsa D came to me as a non runner...
    And when I tried to use my new set up for the first time the MDI laptop, was presented with this...


    More details in the description of the video...

    Does anyone knows what is the causing for this?
    Hit Thanks if helped you!
    Thank You for the help!
    "A Wise Man can see more from the bottom of a well than a Fool can see from the top of a mountain."



    http://www.youtube.com/c/LMAutoRepairs

  6. #6
    DK Veteran
    lmsvvavr's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    518
    Thanks
    64
    Thanked 41 Times in 31 Posts
    Downloads
    7
    Uploads
    0

    Default

    SORTED!!!!!

    Uninstalled tech2win and re-installed it did the trick...
    I have not yet tested it on the a car, but on the bench does not shut down... which was doing before... (Never though a lot about it at the time, thinking would need to see the car in order to work...)
    So, looks good know...
    If you don't hear from me, this was my solution...

    Thank you all...
    Last edited by lmsvvavr; 2nd February, 2019 at 11:13 PM.
    Hit Thanks if helped you!
    Thank You for the help!
    "A Wise Man can see more from the bottom of a well than a Fool can see from the top of a mountain."



    http://www.youtube.com/c/LMAutoRepairs

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •